IN HET ZONNETJE CADEAUVOUCHER

Naast het feit dat uw medewerkers iedere dag fantastisch werk doen, hebben ze de afgelopen periode een uitzonderlijke tijd beleefd
en heeft ieder op zijn eigen manier hart voor de zaak getoond. Het team van Fun Beach Event & Leisurepark biedt ú de mogelijkheid
om uw medewerkers te bedanken en hen te verrassen met een ‘In het zonnetje cadeauvoucher’.

WAT HOUDT HET CADEAUVOUCHER CONCEPT IN:
Uw medewerkers ontvangen een ‘In het zonnetje cadeauvoucher’ waarmee zij letterlijk en figuurlijk in het zonnetje worden
gezet. De cadeauvoucher is namelijk de gehele zomer te verzilveren bij het BEACHCLUBBING concept van
Beachclub Degreez en THE BEACH
 

BeachclubBING

BEACHCLUBBING is het nieuwe loungeconcept van Beachclub Degreez.
Waar Beachclub Degreez normaliter alleen geopend is voor besloten events, opent het deze zomer haar deuren voor individuele bezoekers. Vanaf nu kun je samen met partner, vrienden, familie of collega(’s) komen loungen in de, of op het terras van, de mooiste beachclub van Nederland. Ervaar het ultieme strandgevoel waarbij je geniet van heerlijke drankjes, zomerse gerechten en hartelijke gastvrijheid. BEACHCLUBBING garandeert het gevoel er even helemaal tussenuit te zijn! En dat niet ver van huis, maar ‘gewoon’ midden in Limburg. BEACHCLUBBING kent verschillende editions, maar de basis is altijd gelijk: lounge, drinks, food and enjoy.

BEACHCLUBBING is beschikbaar op reservering, klik hier voor meer info
Hier is tevens meer informatie te vinden over BEACHCLUBBING en de agenda van haar summer editions.

Uiteraard is alles ingericht naar de huidige richtlijnen en regelgeving.

THE BEACH

ENJOY THE SUMMER! Ultieme waterpret op het leukste strand van Limburg. Fun Beach The Beach betekent genieten van een heerlijke stranddag op een geweldige locatie aan het water. Jong en oud zullen zich kostelijk vermaken. Neem een verfrissende duik, ga de uitdaging aan op het MEGA-AQUAPARK, bewonder de op één na hoogste fontein van Europa, lekker loungen in de relax area, trek de schaatsen aan om te summerskaten op silentdisco of speel een partijtje beachvolley. Op LITTLE BEACH kunnen kids zich uitleven op ons kleuterstrand, springkussen, trampolines en peuterbadje.

THE BEACH is beschikbaar op reservering, dit is mogelijk via www.funbeach.nl
Hier is tevens meer informatie te vinden over The Beach.

Uiteraard is alles ingericht naar de huidige richtlijnen en regelgeving.


HOE WERKT HET

 1. Fun Beach/ Beachclub Degreez verstrekt aan u het gewenst aantal ‘In het zonnetje cadeauvouchers’. Iedere cadeauvoucher heeft een unieke code. Het tegoed op de cadeauvouchers kan uiteraard door u zelf bepaald worden. De uitgiftevorm van de cadeauvoucher (bv. alleen aanleveren van codes, gedrukte cadeauvouchers of online versies) kunnen we in overleg bepalen. Wij denken en doen graag met jullie mee!
   
 2. U overhandigt namens uw bedrijf de cadeauvouchers aan uw medewerkers. Zij kunnen het tegoed op de cadeauvoucher naar eigen voorkeur en wens verzilveren bij Beachclub Degreez voor BEACHCLUBBING tickets of bij Fun Beach voor The Beach tickets.
   
 3. Beide tickets kan men online bestellen via bovenvermelde websites. Aan het einde van het eenvoudige bestelproces kan de cadeauvoucher verzilverd worden middels het invoeren van de ontvangen unieke code. Het totaalbedrag van de bestelling wordt verrekend met het tegoed van euro’s op de cadeauvoucher. De cadeauvoucher hoeft niet in één keer besteed te worden, ongebruikt tegoed blijft geldig tot 31 oktober 2020. Indien de waarde van de bestelling hoger is dan het cadeautegoed, kan men het verschil online bijbetalen. De cadeauvoucher kan niet worden ingewisseld tegen contant geld.
   
 4. Let op: Fun Beach The beach is geopend tot en met 20 september 2020. De kalender van Beachclubbing loopt door tot eind oktober 2020, echter de meeste editions zullen in de maanden juli, augustus en september plaatsvinden.
   
 5. Wilt u direct cadeauvouchers bestellen? Wij kunnen binnen één dag schakelen en u voorzien van unieke codes/cadeauvouchers.