2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Aangenaam vergaderen Limburg

Aangenaam vergaderen in limburg? Kies voor beachclub degreez!

Wilt u aangenaam vergaderen in Limburg op een unieke locatie? Beachclub Degreez ligt in Midden-Limburg en is dé inspirerende vergaderlocatie aan het water.
Stap uit die kantooromgeving en dompel je onder in een prachtige club, die zowel in de zomer als in de winter de perfecte faciliteiten biedt om aangenaam te vergaderen.

 

Beachclub Degreez is dé locatie voor een inspirerende vergadering

In een frisse omgeving komt u tot de beste ideeën, dat staat vast. Soms voelt het lekker om samen met het team in een inspirerende locatie te vergaderen, waarbij het u aan niets ontbreekt, toch? Beachclub Degreez is een unieke vergaderlocatie, midden in Limburg, waarbij gastvrijheid, klasse én een bijzondere omgeving hand in hand gaan. Behalve de prachtige ligging en uitstraling, biedt de vergaderlocatie alle moderne faciliteiten die u tegenwoordig mag verwachten. Onze locatie is hierdoor inmiddels al 3 keer uitgeroepen tot Beste Eventlocatie door MeetingReview!

 

Een vergaderarrangement op maat

Beachclub Degreez is in te delen in verschillende intieme ruimtes, waardoor u meerdere vergadersessies tegelijkertijd kunt plannen, ongeacht het aantal deelnemers aan de meeting. Diverse opstellingen zijn mogelijk, waaronder een opstelling in U-, blok-, interactief-, theater-, cabaret- of discussievorm.
Zelfs een vergadering in de buitenlucht behoort tot de mogelijkheden.

 

Uiteraard beschikken wij over comfortabele stoelen en de nodige vergadertools zoals beeldschermen, beamers, geluidsinstallatie, flip-over en een zeer goede
WiFi-verbinding. Conference meetings behoren dan ook tot de mogelijkheden bij Beachclub Degreez. U kunt uw vergadering starten op ieder gewenst moment van de dag. Ondertussen zorgt ons personeel dat het u aan niets ontbreekt: ook de lunch kan worden geregeld. Dát is pas echt aangenaam vergaderen!

 

Vergaderen is óók ontspannen

Niemand wordt vrolijk van uren overleggen zonder pauze. Bij Beachclub Degreez vullen we deze vergaderbreaks op de leukste manier in. In samenwerking met ons in house event bureau, dat inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring heeft, kunnen we een vergaderbreak naar wens organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide lunch of juist een actieve team building activiteit! Begin de dag met een gezamenlijk ontbijt, geniet van een gezonde smoothie tussendoor en doe een workshop
live-cooking in de avond: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

De meest sfeervolle overnachtingsmogelijkheden

Bij Beachclub Degreez kunt u voor de deur gratis en veilig parkeren. De locatie ligt op slechts 15 minuten rijden van Roermond en Weert, op een steenworp afstand van diverse snelwegen. We werken samen met diverse sfeervolle overnachtingslocaties in de omgeving, waardoor u niet meer naar huis hoeft als u van ver komt. U en uw collega’s kunnen verblijven in diverse kleinschalige Bed & Breakfasts, luxe hotels of een hotelboot in een nabijgelegen recreatieplas. Uiteraard kan Beachclub Degreez indien nodig ook het vervoer naar en vanuit deze locaties voor u verzorgen.Wilt u ook aangenaam vergaderen op onze locatie, of heeft u vragen?
Neem contact op met een van onze ervaren eventmanagers.

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.