2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Leuke Babyborrel in Limburg

Dé perfecte locatie voor jouw babyborrel in Limburg.

De leukste babyborrel in Limburg vier je bij Beachclub Degreez! Onze prachtige witte beachclub in Panheel is het perfecte decor voor een unieke babyshower. Samen met je familie, vriendinnen en vrienden genieten van de komst van de nieuwe spruit, terwijl je aan het strand uitkijkt over het water, dat klinkt fantastisch toch?

De komst van een kleine is zonder twijfel een van de meest bijzondere momenten van je leven. Dat wil je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Daarom organiseren wij bij Beachclub Degreez de babyborrel van je dromen. Van hapjes en drankjes tot activiteiten voor de kleintjes: Beachclub Degreez neemt alles voor je uit handen, zodat jij geniet van de perfecte dag samen met je familie en vrienden. Onze event managers doen hun uiterste best om voor jou de meest unieke babyshower van Limburg te organiseren. Echt álles staat in het teken van jouw baby en jouw kersverse gezinnetje.

Een babyborrel in Limburg volledig naar jouw wensen

Beachclub Degreez is een multifunctionele locatie. Dat wil zeggen dat we meerdere ruimtes in verschillende opstellingen inrichten naar jouw wensen. Organiseer jij de babyborrel het liefst op het terras aan het water? Dat kan! Toch liever naar binnen voor een walking dinner of high tea buffet? Check! Een speciale speelhoek voor de kinderen inrichten? Been there, done that. Onze event managers denken graag met je mee! Bij Beachclub Degreez kun je al terecht vanaf 30 personen, maar we hebben ook ervaring met feesten tot 1000 personen. Je kunt het dus zo groot en zo gek maken als je zelf wilt. Het leven moet je vieren!

Onze eventlocatie ligt midden in Limburg en is makkelijk te bereiken vanaf diverse snelwegen. Onze strandclub ligt bijvoorbeeld op slechts 15 minuten rijden vanuit Weert of Roermond, of ongeveer 30 minuten rijden vanuit Maastricht. We staan bekend als een unieke strandlocatie met fantastisch uitzicht over binnenstrand Fun Beach. Niet voor niets is onze beachclub al drie keer uitgeroepen door MeetingReview tot de Beste Eventlocatie van Nederland!

Op zoek naar een locatie voor een babyborrel in Limburg? Neem contact op!

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor het organiseren van een babyborrel bij Beachclub Degreez? Neem dan contact met ons op zodat één van onze event managers je verder kan helpen. We helpen je graag met het organiseren van de allermooiste babyborrel. Klik hier voor alle contactinformatie.

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.