2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Beachclub Limburg

De mooiste beachclub in Limburg

BEACHCLUB DEGREEZ, DE MEEST AUTHENTIEKE BEACHCLUB VAN LIMBURG

Waar denkt u aan bij het horen van het woord ‘beachclub’? Juist ja, aan wuivende palmbomen, een parelwit strand en een luxe loungeterras met de lekkerste drankjes en hapjes binnen handbereik. Beachclub Degreez, gelegen centraal in Limburg, biedt dat ultieme zomergevoel. Kortom, een beachclub zoals een beachclub bedoeld is.

 

ONTDEK DE COTE D’AZUR IN MIDDEN-LIMBURG

Bij het betreden van de volledig in hout opgetrokken Beachclub Degreez wordt de bezoeker meteen ondergedompeld in een aangename mediterrane sfeer. Het prachtige panorama over het water vanuit het ruime buitenterras en de aangrenzende pier maakt het plaatje compleet. Een stukje Cote d’Azur in Limburg! De drie binnenruimten van de beachclub − Degreez White, Degreez Lodge en Degreez Main Room − bieden alle mogelijke faciliteiten voor particuliere en zakelijke events, uiteenlopend van een seminar, vergadering, personeelsfeest, productpresentatie en jubileumfeest tot een beach wedding, familiedag, verjaardag en vrijgezellenfeest.

 

UW IDEALE ZOMEREVENT

Het in-house eventbureau Fun Beach Group Events biedt tal van workshops en groepsactiviteiten om uw eigen ideale zomerevent samen te stellen. Met de blote voeten in het zand tijdens een workshop graffiti. Een workshop cocktail shaken op het mooie terras van Degreez White. Of een vrijgezellendag waarbij de aanstaande bruidegom wordt getrakteerd op een spectaculaire sessie flyboarden over het water. U kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk. Bij Beachclub Degreez beleeft u de zomer van uw leven!

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.