BEACHCLUB DEGREEZ IS UITGEROEPEN TOT DE BESTE EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND (XL)!

Met trots mogen we vermelden dat we de publieksprijs van de MeetingReview Awards hebben gewonnen, met een gemiddelde score van 9,4!
Het is een fantastisch compliment om te mogen ontvangen van onze gasten, waarvoor dank!
Hiermee heeft Beachclub Degreez, voor het tweede jaar op rij, de publieksprijs voor Beste Eventlocatie van Nederland (XL) gewonnen.
Deze publieksprijs wordt ieder jaar uitgereikt door de populaire review-website, waarop gasten hun mening geven over de locatie.

 OVER DE AWARD: BESTE EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND (XL)

De Award voor Beste Eventlocatie van Nederland wordt ieder jaar uitgereikt in verschillende categorieën.
Het initiatief van deze award komt vanuit meetingreview.com, een populaire website voor het achterlaten van reviews voor evenementenlocaties.
Om de winnaar te kunnen bepalen, worden de locaties beoordeeld op diverse punten, waaronder locatie, eten en drinken, zaal en boekingen.
Gasten die een evenement hebben georganiseerd kunnen een review achterlaten op de website, waar een gemiddeld cijfer uit voortvloeit.
Beachclub Degreez is winnaar in de categorie XL, tot 500 personen.


BEACHCLUB DEGREEZ: EEN STIJLVOLLE EVENTLOCATIE AAN HET WATER

Een stijlvol decor aan het water met een aangename en ontspannen sfeer. Een plek voor zakelijke en particuliere evenementen.
Een inspirerende vergadering, een fantastisch personeelsfeest, een onvergetelijke beachside bruiloft of een exclusieve productlancering: bij Beachclub Degreez creëren we voor iedereen het perfecte evenement. Dat doen we met plezier, waarbij het bieden van service en hartelijke gastvrijheid altijd onze prioriteit is.

 Beachclub Degreez kent oneindig veel mogelijkheden. Het is een multifunctionele locatie. We kennen geen vaste opstelling.
Alle ruimtes, zowel binnen als buiten kunnen geheel naar wens worden ingedeeld.
Een professionele setting of een groot feest; alles is en blijft mogelijk en bovendien is en blijft het ongeacht het aantal gasten áltijd intiem.


 

ONZE EVENTLOCATIE IS CORONA-PROOF

In 2020 hebben we, net als iedereen in de eventsector, veel aanpassingen moeten doen. We hebben de kans gezien om gebruik te maken van
onze multifunctionele ruimtes. De mogelijkheden zijn optimaal benut om onze evenementen corona-proof te kunnen organiseren.
Door de multifunctionele inzetbaarheid van de ruimtes kunnen we bezoekersstromen op een veilige manier scheiden en het
aantal contactmomenten tussen gasten drastisch verlagen.

Daarnaast investeren we in geluidswerende wanden en vernieuwde terrasfaciliteiten, zodat ook in 2021
onze eventlocatie nog beter geschikt is voor corona-proof evenementen.