2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Beurslocatie Limburg

een bijzondere beurslocatie in Limburg.

BEACHCLUB DEGREEZ, DE IDEALE BEURSLOCATIE IN LIMBURG

Een handelsbeurs, een kunstbeurs, een horecabeurs, een gezondheidsbeurs, een bruidsbeurs of een paranormale beurs: in wat voor branche u ook zit, Beachclub Degreez in Panheel is dé beurslocatie in Limburg met wel een hele bijzondere beleving.

 

EEN STIJLVOLLE PRESENTATIE VAN UW PRODUCTEN EN DIENSTEN

Een beurs is de manier bij uitstek om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Beachclub Degreez met zijn ruime multifunctionele zalen leent zich hier bij uitstek voor. In de drie exclusieve indoorruimten − Degreez White, Degreez Lodge en de grote Degreez Main Room, kunt u uw aanbod geheel naar eigen wens presenteren. Wellicht staan er op het programma van uw beursprogramma ook lezingen of workshops. Voor professionele voordrachten kunt u gebruikmaken van de meest geavanceerde audiovisuele middelen, waaronder geluidsinstallaties, beamers, schermen en vertaalboxen.

 

INDOOR EN OUTDOOR

Vanuit de diverse tentoonstellingsruimten van Beachclub Degreez is een directe verbinding met de buitenomgeving met het ruime terras en de aangrenzende meterslange pier mogelijk. Deze grote deels overkapte outdoor area biedt unieke kansen om uw beurs ook naar buiten te verleggen. Door het plaatsen van stijlvolle witte pagodetenten op het terras kunt u extra allure aan uw beurs verlenen. Goed om te weten is dat de toegangsdeuren van de beachclub dermate breed zijn dat ook grotere objecten, zoals bijvoorbeeld auto’s, hier moeiteloos aan het publiek kunnen worden getoond. Kortom, voor een professionele vakbeurs of consumentenbeurs van formaat is Beachclub Degreez de ultieme locatie in Limburg.

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.