2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Bijzonder vergaderen Limburg

BIJZONDER VERGADEREN IN LIMBURG DOET U BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

Dankzij een stijlvol decor, een schitterende ligging aan het water en een aangename en ontspannen  ambiance is Beachclub Degreez in Panheel dé locatie voor bijzonder vergaderen in Limburg. Hartelijke gastvrijheid en eersteklas service staan garant voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst.

 

INDOOR EN OUTDOOR VERGADEREN

Alle ruimtes van Beachclub Degreez, gelegen onder de rook van Roermond, beschikken over veel deuren die volledig opengezet kunnen worden en zodoende een ruime en open verbinding met het terras en de buitenomgeving bieden. U kunt binnen vergaderen, maar toch het gevoel hebben buiten te zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vergadering daadwerkelijk buiten te laten plaatsvinden. Zo behoort een vergaderingopstelling op het ruime, overdekte buitenterras of op het platform van de pier aan de waterkant van Beachclub Degreez tot de mogelijkheden.

 

COMBINEER UW VERGADERING MET EEN WORKSHOP

Beachclub Degreez is ook een ideale locatie om uw vergadering te combineren met een workshop. Het in-house eventbureau Fun Beach Group Events organiseert tal van groepsactiviteiten waarbij u medewerkers de gelegenheid krijgen elkaar eens op een heel andere manier te leren kennen. Dit geeft extra toegevoegde waarde aan uw business meeting.

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.