2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Bijzondere vergaderlocatie Limburg

BIJZONDERE VERGADERLOCATIE LIMBURG: DAAROVER WORDT NOG LANG NAGEPRAAT!

Voor uw zakelijke meeting bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Limburg. Een eenmalige locatie waarover nog lang zal worden nagepraat. Bij Beachclub Degreez in Panheel wordt uw business event een unieke ervaring, al dan niet in combinatie met diverse sportieve of creatieve teambuildingactiviteiten.

 

VERSTERK DE TEAMGEEST IN HET HART VAN LIMBURG

Heeft u uw vergadering ooit al eens gecombineerd met een workshop whiskey proeven of een potje levend tafelvoetbal? Hoe bijzonder dat ook klinkt, dankzij de samenwerking van Beachclub Degreez met eventpartner Fun Beach Group Events kan dat allemaal. Dit soort activiteiten zijn niet alleen een welkome onderbreking bij een urenlange vergadering, maar bevorderen bovendien de teamgeest. En wat dacht u ervan om na afloop op het ruime loungeterras van Beachclub Degreez de chef-kok te assisteren terwijl hij op het open vuur het ene na het andere lekkere hapje bereidt? Al dit soort activiteiten geven extra cachet aan uw zakelijke meeting en verhogen de saamhorigheid.

 

BEACHCLUB DEGREEZ HEEFT ALLES IN HUIS

Voor een bijzondere vergaderlocatie Limburg heeft Beachclub Degreez alles in huis wat u zich maar wensen kan. Daar kan geen enkele andere vergaderlocatie in Limburg tegenop!

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.