2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Trouwlocaties midden-limburg

Degreez: Een prachtige bruiloft aan het water

ONVERGETELIJKE LOCATIE VOOR EEN BRUILOFT AAN HET WATER

De vraag is gesteld, de ring zit trots om de vinger en de datum is gekozen. Dan breekt de tijd aan om de perfecte locatie te vinden voor de belangrijkste dag van jouw leven. Beachclub Degreez is al jaren een geliefde locatie voor bruidsfeesten. De beachclub biedt fantastische mogelijkheden, waaronder een bruiloft aan het water of een trouwplechtigheid met trouwambtenaar op de pier.

Naast een prachtige locatie voor de plechtigheid, biedt het terrein op en rondom Beachclub Degreez meer mogelijkheden voor jouw huwelijk:
van romantische fotosessies rondom het strand tot een onvergetelijke feestavond voor genodigden. Kortom: Beachclub Degreez biedt bruidsparen dé perfecte trouwlocatie voor de grote dag.

 

TROUWEN IN DE WINTER? WINTER WEDDING BIJ ZERO DEGREEZ!

Steeds vaker worden bruiloften tussen september en december gepland. Beachclub Degreez speelt hierop in door de locatie in het najaar om te vormen tot
Beachclub ‘Zero Degreez’: een knusse en romantische winterse locatie. Sneeuw, glinsterend ijs, knisperende haardvuren en flikkerende lichtjes te over.
Het gebruik van warme kleuren en knusse schapenvellen maakt van Zero Degreez een echt hartverwarmende trouwlocatie in de koude maanden.
Zero Degreez is daarmee dé perfecte locatie voor jouw romantische Winter Wedding.

 

OVER TROUWLOCATIE BEACHCLUB DEGREEZ

Beachclub Degreez is een multifunctionele event- en feestlocatie. Met andere woorden, Beachclub Degreez kent geen vaste opstellingen. Alle ruimtes, indoor en outdoor, worden geheel naar wens ingedeeld. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, de intieme setting van Beachclub Degreez blijft altijd behouden. Onze Event Managers hebben meer dan 30 jaar ervaring met het organiseren van onvergetelijke momenten. Zo vinden we altijd de perfecte setting voor jouw huwelijksfeest. Beachclub Degreez ligt centraal in Limburg en is makkelijk bereikbaar vanuit de A2 en A73. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

Beachclub Degreez is uitgeroepen tot Beste Eventlocatie Van Nederland (XL) door de MeetingReview Awards.
Je kunt dan ook eersteklas service, hartelijke gastvrijheid en unieke concepten van Beachclub Degreez verwachten.

Heb jij interesse in een bruiloft aan het water?
Neem contact op met onze ervaren event managers voor meer informatie.

Fotografie deels verzorgd door Demi's Design

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.