2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Bruiloftlocatie Limburg

Dé perfecte bruiloftlocatie in Limburg.

BEACHCLUB DEGREEZ, DÉ BRUILOFTLOCATIE IN LIMBURG

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Als het gaat om een stijlvolle omlijsting van deze heuglijke dag, wilt u niets aan het toeval overlaten. Beachclub Degreez in Panheel, prachtig gelegen aan het water, is dé locatie om uw bruiloft tot een onvergetelijke happening te maken.

STAP STIJLVOL IN HET HUWELIJKSBOOTJE

Stelt u zich eens voor: op de meterslange pier van Beachclub Degreez staan al uw bruiloftsgasten klaar om u als bruidspaar te verwelkomen. Maar wat schetst hun verbazing? U komt niet zomaar aangewandeld, maar komt over de plas aangevaren met de authentieke Beachclub Degreez-sloep om elkaar vervolgens op de pier het ja-woord te geven. Over stijlvol in het huwelijksbootje stappen gesproken!  Of wat dacht u van een aankomst per helikopter of limousine? Dankzij de brede toegangsdeuren van Beachclub Degreez kan een auto moeiteloos de aangrenzende pier worden op gereden. Wilt u het nόg spectaculairder? Geef dan elkaar bijvoorbeeld al flyboardend het ja-woord, waarbij u beiden metershoog boven het water zweeft. Wat uw wensen ook zijn: bij de midden in Limburg gelegen Beachclub Degreez beleeft u de bruiloft waar u altijd al van droomde!

 

REGEL HET MET UW EVENTMANAGER

Voor uw bruiloft op Beachclub Degreez krijgt u een vaste eventmanager aangewezen die tijdens uw bruiloft de gehele dag op de locatie aanwezig is en met  wie u de grote dag tot in de puntjes kunt voorbereiden.

Fotografie deels verzorgd door Demi's Design

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.