2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Bruiloftlocaties Limburg

Een van de mooiste bruiloftlocaties in Limburg

BEACHCLUB DEGREEZ, ÉÉN VAN DE MOOISTE BRUILOFTLOCATIES IN  LIMBURG

U ziet het al helemaal voor u: in een decor van een parelwit strand met wuivende palmbomen geeft u uw toekomstige levenspartner het ja-woord. Een bruisend feest in een stijlvolle beachclub maakt uw bruiloft compleet. Dat hoeft niet bij een droom te blijven, want de prachtig aan het water gelegen Beachclub Degreez in Panheel  is een stukje Cote d’Azur, midden in Limburg.

 

CREËER UW EIGEN BEACH WEDDING

Beachclub Degreez beschikt over diverse ruimten die het mogelijk maken om een geheel eigen invulling te geven aan de mooiste dag van uw leven. Zo ademt Degreez Lodge de sfeer van een Canadese lake lodge, compleet met jachttrofeeën aan de muur. In een andere hoek van de stijlvolle beachclub ligt Degreez White, waar een relaxt Ibiza-zomergevoel overheerst. Voor wat grotere gezelschappen is de centraal gelegen Degreez Main Room bij uitstek geschikt. Daarnaast biedt de rechtstreekse verbinding met het buitengedeelte − met zijn klassieke ogende veranda, het overdekte terras en de aangrenzende pier − ongekende mogelijkheden om van uw beach wedding een onvergetelijke belevenis te maken. Niet voor niks staat Beachclub Degreez in de top drie van de beste bruiloft locaties in Limburg.

 

MAAK VAN UW BRUILOFT EEN WINTERSPROOKJE

Bent u van plan om in de koude maanden van het jaar te trouwen? Dat treft, want in de winter kent de beachclub een betoverend winters decor en transformeert het naar Beachclub Zero Degreez. Sneeuw, glinsterend ijs, knisperende haardvuren, knus aandoende schapenvellen en flikkerende lichtjes overal waar u kijkt. De gasten van uw bruiloft kunnen binnen maar ook buiten op diverse locaties plaatsnemen. Terrasverwarmers en plaids zorgen voor een aangenaam vertoeven. Als u van uw bruiloft een wintersprookje wil maken, is Beachclub Zero Degreez the place to be!

Fotografie deels verzorgd door Demi's Design

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.