2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Leuke Babyborrel in Limburg

Dé perfecte locatie voor jouw babyborrel in Limburg.

BEACHCLUB DEGREEZ, VOOR ONDERSCHEIDENDE BUSINESS EVENTS IN LIMBURG

Een vergadering, training, teambuilding, seminar, productpresentatie, personeelsdag, jubileum of nieuwjaarsborrel: voor het slagen van deze en andere business events is een passende locatie van essentieel belang. Beachclub Degreez midden in Limburg is dé locatie voor dit soort business events.

 

BUSINESS IN EEN MEDITERRANE SFEER

Al direct bij aankomst zal de locatie van Beachclub Degreez u versteld doen staan. Het rustieke houten gebouw met prachtige ligging aan het water, het parelwitte strand en de ruime veranda met sierlijk hekwerk ademen een mediterrane sfeer uit. Een stukje Cote d’Azur in het midden van Limburg. Een exclusieve plek waar uw gasten gezien mogen en willen worden en waar het zeer aangenaam zakendoen is.

 

COMBINEER BINNEN- EN BUITENACTIVITEITEN

Beachclub Degreez biedt volop mogelijkheden voor het combineren van binnen- en buiten events. In de drie binnenruimten Degreez Main Room, Degreez Lodge en Degreez White zijn alle audiovisuele middelen aanwezig voor het houden van  professionele presentaties. De directe verbinding met het ruime, overdekte buitenterras en de aangrenzende pier biedt de mogelijkheid om uw business event ook naar buiten te verplaatsen. Een live cooking onder begeleiding van een chef-kok op het terras, een productpresentatie op de pier of een workshop van het inhouse-eventbureau Fun Beach Events zijn hiervan voorbeelden. Ook kunt u uw zakelijke bijeenkomst upgraden met diverse sportieve of creatieve teambuildingactiviteiten. Met een business event bij Beachclub Degreez komt u zakelijk hogerop!

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.