2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Congreslocatie Limburg

De perfecte congreslocatie in limburg

BEACHCLUB DEGREEZ, DÉ CONGRESLOCATIE IN LIMBURG

U heeft de knoop doorgehakt: u gaat een meerdaags congres organiseren voor alle belangrijke zakenrelaties in uw branche. Bij een dergelijk zakelijk event van formaat hoort uiteraard ook een top congreslocatie. Beachclub Degreez in Panheel is dé aangewezen plek als het gaat om kennis overdracht in een belevingsvolle omgeving.

OPTIMAAL BEREIKBAAR MIDDEN IN LIMBURG

Dankzij de centrale ligging in het Midden-Limburgse Maasplassengebied en de optimale bereikbaarheid per auto leent congreslocatie Beachclub Degreez zich bij uitstek voor een meerdaags congres. Op de ruime parkeerplaats, die ’s avonds goed verlicht is, kunnen de gasten kosteloos en veilig parkeren. Na een warme ontvangst door onze hostessen kan het officiële gedeelte beginnen. Niets wordt aan het toeval overgelaten om van uw zakelijk event een groot succes te maken. Voor professionele presentaties door de diverse sprekers staan de meest moderne audiovisuele middelen ter beschikking, waaronder geluidsinstallaties, beamers, schermen en vertaalboxen. Beachclub Degreez telt drie verschillende zalen: Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge. Dankzij het modulaire inrichtingsconcept kunt u elk van deze drie congresruimtes volledig afstemmen op uw individuele behoefte en zelfs in combinatie met elkaar gebruiken.

STIJLVOL OVERNACHTEN

Als congreslocatie bij uitstek werkt Beachclub Degreez nauw samen met de meest sfeervolle overnachtingsplekken in Midden-Limburg: van luxe hotels en kleinschalige Bed & Breakfasts tot een heuse hotelboot. Uiteraard verzorgt Beachclub Degreez tevens het vervoer naar en vanuit deze locaties. Zodat u en uw gasten na een goede nachtrust uitgerust en wel aan een tweede congresdag op Beachclub Degreez kunnen beginnen. Kortom een perfecte congreslocatie.

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.