2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

UNIEKE TROUWLOCATIES LIMBURG

Degreez biedt een van de meest unieke trouwlocaties in limburg

Ben je op zoek naar unieke trouwlocaties in Limburg? Zoek niet verder, want de meest originele trouwlocaties in Limburg liggen in Panheel!
Bij Beachclub Degreez en Fun Beach Event & Leisurepark kun je in diverse settingen elkaar het ja-woord geven.
Een romantische beach wedding op het strand of trouwen op een pier aan het water, jij mag kiezen. Afsluitend organiseer je een geweldige
feestavond in onze witte beachclub. Dit wordt zeker de mooiste dag van jullie leven!

TROUWLOCATIE 1: EEN BEACH WEDDING OP HET STRAND

Eén van meest unieke trouwlocaties in Limburg is een beach wedding bij ons op het strand. Daarvoor hoef je niet eens naar het westen te rijden, het kan gewoon midden in Limburg! Niet alleen is het een unieke en onvergetelijke ervaring om elkaar het ja-woord te geven op het strand, ook vormt het de perfecte locatie voor jouw romantische trouwfoto’s. Onze event managers organiseren voor jou de perfecte witte, ibiza-style wedding, compleet met bijpassende aankleding,
meubilair en entertainment.

TROUWLOCATIE 2: TROUWEN OP DE PIER AAN HET WATER

Trouwen met romantisch uitzicht over het water, terwijl de zon hoog aan de hemel staat? Ook daarvoor kun je terecht bij Beachclub Degreez!
De pier vormt één van de meest unieke trouwlocaties in Limburg. Een officiële trouwambtenaar begeleid je naar het ja-woord, terwijl het
rustig kabbelende water een romantisch decor vormt voor één van de mooiste dagen van jouw leven.

TROUWLOCATIE 3: EEN KNUSSE WINTER WEDDING IN ZERO DEGREEZ

In de zomer waan je jezelf net in Ibiza of St. Tropez, dankzij de witte en luxe uitstraling van onze beachclub. In de winter daarentegen,
wordt de club volledig omgedoopt tot Zero Degreez: een warme en knusse wintersetting. Denk aan gezellige kleedjes, knisperend haardvuur en winterse sferen.
Hier kunnen wij de meest gezellige winter wedding voor jou organiseren. Een winter wedding met uitzicht over het water? Dat kan dus gewoon!
Niet voor niets biedt Beachclub Degreez één van de meest unieke trouwlocaties van Limburg!

MAKKELIJK BEREIKBARE TROUWLOCATIE IN MIDDEN-LIMBURG

Beachclub Degreez ligt midden in Limburg op slechts 15 minuten rijden van Weert en Roermond en op +/- 30 minuten rijden vanuit Maastricht en Eindhoven.
Doordat de locatie dicht bij de A2 en A73 ligt, is Degreez makkelijk bereikbaar voor al jouw gasten.
Parkeren kan gratis en veilig voor de deur en de trouwauto staat prachtig voor onze grote ingang.
 

Meer weten over de mogelijkheden bij Beachclub Degreez?
Neem dan contact op met onze ervaren event managers!

Fotografie deels verzorgd door Demi's Design

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.