2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Evenementenlocatie in limburg

BEACHCLUB DEGREEZ, DÉ EVENEMENTENLOCATIE VAN LIMBURG

Uw bedrijf of uzelf heeft iets te vieren. Dat kan van alles zijn: een personeelsdag, jubileumfeest, opening, seminar, bedrijfsfeest, familiefeest, huwelijksjubileum, verjaardag, communie of babyborrel. Of u wilt op een bijzondere manier goed voor de dag komen bij uw zakelijke relaties, bijvoorbeeld in de vorm van een relatiedag, incentive of open dag. Beachclub Degreez, gelegen midden in Limburg, als evenementenlocatie, zorgt voor een stijlvolle omlijsting van uw event.

EEN EVENEMENTENLOCATIE BOORDEVOL BELEVING

De eventmanager van Beachclub Degreez zal uw event tot in detail met u bespreken en niets aan het toeval overlaten. Wij denken met u mee, vanaf het eerste idee en concept tot en met de uitvoering. Als het gaat om topevenementen boordevol beleving en de toepassing van de meest innovatieve technieken, bent u bij Beachclub Degreez aan het juiste adres. Met een workshop of een sportieve of creatieve teambuildingactiviteit van ons in-house eventbureau Fun Beach Group Events kunt u net iets extra’s toevoegen aan uw privé- of zakelijk event.

CREËER UW EIGEN SFEER

Evenementenlocatie Beachclub Degreez beschikt over diverse ruimten die het mogelijk maken om een geheel eigen invulling te geven aan uw event. Zo ademt Degreez Lodge de sfeer van een Canadese jagershut, compleet met jachttrofeeën aan de muur. In een andere hoek van de stijlvolle beachclub ligt Degreez White, waar een relaxt Ibiza-zomergevoel overheerst. Voor wat grotere gezelschappen is de centraal gelegen Degreez Main Room bij uitstek geschikt. Daarnaast biedt de rechtstreekse verbinding met het buitengedeelte − met zijn klassiek ogende veranda, het overdekte terras en de aangrenzende pier − ongekende mogelijkheden om een creatieve invulling te geven aan uw event. Niet voor niets is Beachclub Degreez dé evenementenlocatie in Limburg!

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.