2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

eventlocatie Limburg

Bijzondere eventlocatie in limburg

BEACHCLUB DEGREEZ, UW EVENTLOCATIE IN LIMBURG

Een beach wedding, een familiedag, een verjaardagsfeest, een babyborrel of een zakelijk event zoals een vergadering, seminar, personeelsdag of een productpresentatie. Wat voor soort particuliere of zakelijke bijeenkomst u ook voor ogen heeft: Beachclub Degreez in Panheel als eventlocatie biedt het perfecte decor voor uw event in Limburg.

SFEERVOL IN ZOMER EN WINTER

Beachclub Degreez is in alle jaargetijden de eventlocatie bij uitstek voor uw bijeenkomst. In de zomer is een verblijf op het deels overdekte buitenterras, voorzien van twee aquablauwe pools en een ruime selectie aan comfortabele loungesets, een ware belevenis. Een verlengstuk van het terras is de pier; een unieke locatie voor uw event, een originele plek voor een vergadering of het toneel voor een spectaculaire productpresentatie.

BEACHCLUB ZERO DEGREEZ

In de winter kent de beachclub, gelegen midden in Limburg, een betoverend winters decor en transformeert het naar Beachclub Zero Degreez. Stel u zich eens voor: een personeelsfeest waarbij binnen of buiten kan worden geschaatst op een echte schaatsbaan, een kerstmarkt voor uw personeel waarbij iedere gast zijn eigen kerstpakket kan samenstellen, gezamenlijk met collega’s een winterse maaltijd bereiden op het terras door middel van het live cooking-concept of een familiedag met leuke winterse activiteiten waarbij de kinderen smikkelen van vers gebakken poffertjes en warme chocomel.

Particulier of zakelijk, in zomer of winter: in Limburg is Beachclub Degreez de eventlocatie in optima forma!

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.