2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

eventlocaties Limburg

Aparte eventlocaties limburg

BEACHCLUB DEGREEZ, IN DE TOP VAN BESTE EVENTLOCATIES VAN LIMBURG

Voor een particulier danwel zakelijk event zijn er locaties in alle soorten en maten, maar er is er geen één zoals Beachclub Degreez in Panheel. De prachtige ligging aan het water in een zomers decor van wit zand en wuivende palmbomen zorgen meteen bij aankomst al voor een ultiem zomergevoel.

MEDITERRANE SFEER IN MIDDEN IN LIMBURG

Bij het betreden van de beachclub wordt die mediterrane sfeer voortgezet. Dankzij de warme inrichting met natuurlijke materialen zullen uw gasten zich meteen thuis voelen. De belangrijkste ruimten van Beachclub Degreez − Degreez Main Room, Degreez Lodge en Degreez White − zijn alle drie zomers aangekleed. De deuren naar het terras staan open en een heerlijke bries waait door de beachclub. Het lijkt wel alsof u zich aan de Cote d’Azur bevindt! Het terras is voorzien van comfortabele loungesets en er staan rieten schommelstoelen waar u lekker in weg kunt dromen. De twee aquablauwe pools zien er zeer uitnodigend uit. Kortom, zowel voor zakelijke events als particuliere feesten biedt Beachclub Degreez de perfecte ambiance. Er zijn in Limburg diverse mooie eventlocaties maar geen enkele zo mooi gelegen aan het water, echt uniek in Limburg!

FUN BEACH GROUP EVENTS

U kunt uw event een extra bijzonder karakter geven door het volgen van een workshop of teambuildingactiviteit bij onze eventpartner Fun Beach Group Events. Hierdoor leren de deelnemers aan uw zakelijke bijeenkomst of gasten van uw feestje elkaar op originele wijze beter kennen.

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.