2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Feestlocatie in limburg

Beachclub Degreez, de feestlocatie in Limburg

BEACHCLUB DEGREEZ, DÉ FEESTLOCATIE IN LIMBURG

U bent van plan om een feest te houden dat zijn weerga niet kent en dat uw gasten nog lang zal bijblijven. Beachclub Degreez in Panheel heeft alles in huis om uw privéfeest of zakelijk event te laten uitgroeien tot een happening van formaat.

 

FUN BEACH GROUP EVENTS, VOOR DE CREATIEVE AANKLEDING VAN UW FEEST

Voor een beachwedding, verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag, communie, babyborrel, jubileumfeest, personeelsfeest of ongeacht welk ander feest is Beachclub Degreez de perfecte locatie in Limburg. Degreez White, Degreez Lodge en Degreez Main Room −  de drie verschillende ruimten van de beachclub met elk hun geheel eigen karakter − bieden mogelijkheden te over voor gezelschappen tot duizend personen. Ook het ruime, overdekte buitenterras en de aangrenzende meterslange pier lenen zich bij uitstek voor feestelijke en sfeerverhogende activiteiten, zoals bijvoorbeeld een live cooking experience of een workshop cocktail shaken. Het in-house eventbureau  Fun Beach Group Events heeft nog veel méér originele arrangementen in petto om uw feest creatief mee aan te kleden.

 

GENIET  VAN EEN BEACHLUNCH OF BEACHBARBECUE

Zin in een feestje? Na het lezen van het bovenstaande zult u die vraag hoogstwaarschijnlijk bevestigend beantwoorden. Zeker als u weet dat Beachclub Degreez ook zorg draagt voor de lekkerste hapjes en drankjes. Een feest op een beachclub is immers niet compleet zonder een beachlunch of een beachbarbecue.

Wat u ook te vieren hebt, bij locatie Beachclub Degreez, gelegen midden in Limburg, is het altijd feest!

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.