2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Feestlocaties limburg

Diverse feestlocaties in limburg

BEACHCLUB DEGREEZ, ÉEN VAN DE MOOISTE FEESTLOCATIES IN  LIMBURG

Nietsvermoedend arriveren de gasten van uw feest bij Beachclub Degreez in Panheel. Bij de aanblik van de op palen gebouwde beachclub, die een prachtig panorama over het water biedt, kunnen zij hun ogen nauwelijks geloven. Het loungeterras, voorzien van twee azuurblauwe pools, nodigt als het ware uit tot feestvieren. En dat laatste gaat hier, op één van de mooiste feestlocaties in Limburg, zeker ook gebeuren!

STIJLVOL FEESTVIEREN IN ZOMER EN WINTER

Beachclub Degreez is een multifunctionele eventlocatie gelegen midden in Limburg waar u in elk jaargetijde stijlvol kunt feestvieren. ’s Zomers wakkert de hele uitstraling van de beachclub, met zijn parelwit strand, de authentieke Ibiza-sfeer van de feestruimte Degreez White en de beachbarbecues op het loungeterras, het ultieme strandgevoel bij uw gasten aan. In de koude maanden, wanneer de beachclub transformeert naar Beachclub Zero Degreez, worden de 4 ruimtes (lees feestlocaties) in een stijlvol winterjasje gestoken en bepalen dwarrelende sneeuwvlokken, knisperende haardvuren, knusse schapenvachten en flikkerende lichtjes het beeld.  

INDOOR EN OUTDOOR OP MAAT INGERICHT

Gaat u een beach wedding, personeelsdag, familiedag, kick off of jubileumfeest houden? Of wilt u uw werknemers of zakelijke relaties eens uitgebreid in de watten leggen, bijvoorbeeld met een incentive of bedrijfsfeest? Om wat voor soort feest het ook gaat: alle locaties, indoor en outdoor, worden op maat ingericht én volledig aangekleed in de sfeer van uw event. Wilt u uw gasten extra verrassen met bijvoorbeeld een creatieve workshop of een ludieke of sportieve groepsactiviteit? Het in-house eventbureau Fun Beach Group Events biedt hiervoor talrijke mogelijkheden. Een feest bij Beachclub Degreez is hoe dan ook belevenis waarover uw gasten nog lang zullen napraten!

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.