2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Food Festival

De ideale locatie voor uw festival in Limburg

Wil jij ook je eigen foodfestival organiseren?

Wanneer je aankomt bij Beachclub Degreez word je meteen verwelkomd met een lekker hapje en een zomers drankje. Laat je meenemen naar een wereld van smaaksensaties wanneer je het festival terrein betreedt. Verschillende foodtrucks, live cooking concepten en cocktail bars zullen je verrassen. Schuif aan en laat je samen met je collega’s verwennen door alle mooie gerechten die er geserveerd worden.

Neem je deel aan de leukste workshops gegeven door onze chefs en maak zelf een overheerlijke pizza uit de steenoven of een eigen verfrissende cocktail. Of sluit je liever aan bij een proeverij waar je verwonderd wordt door de meest bijzondere kazen of wijnen die zorgvuldig geselecteerd worden? 

Een grote diversiteit aan wereldkeukens

Hetgeen waar het allemaal om draait op een foodfestival: food! En wat is er dan leuker om gerechtjes te kiezen uit verschillende landen. Kies je voor een Italiaanse pasta die vers voor je gemaakt wordt, een heerlijke Amerikaanse hamburger van de grill of probeer je een nieuw gerecht wat je nog niet kende? Wij zorgen voor een grote variatie aan hapjes.

Heerlijke tropische drankjes

Naast alle geweldige food opties heeft een goed foodfestival vaak ook een groot aanbod aan drankjes. Laat jij je eigen beach cocktail maken door onze bartender of ga je toch voor die frisse mocktail? Wacht je op de barman die een biertje voor je tapt of laat jij je een heerlijk glas wijn inschenken? De opties zijn eindeloos.

Livemuziek en entertainment op je foodfestival

Een avond lang genieten van de lekkerste hapjes onder genot van livemuziek wat wil je nog meer? Een akoestische band die jullie vergezelt tijdens het dineren en daarna een knallende act die iedereen de dansvloer op krijgt. Nog even samen gezellig de avond afsluiten voordat iedereen weer tevreden en voldaan naar huis gaat.

Samen jullie foodfestival op smaak brengen?

Eten brengt mensen samen! Pak deze kans om een nog betere band op te bouwen met je personeel en collega’s. Kook onder begeleiding van een chef een lekker recept of volg een interactieve proeverij met culinaire en unieke gerechten.

Een heerlijke festival vibe

De verrassende smaaksensaties van hapjes en drankjes samen met het entertainment zullen memorabel zijn voor je gasten. Het zal dan ook een bedrijfsuitje zijn dat in de smaak valt. Zien we jou bedrijf binnenkort op ons festivalterrein?

Eet je ook een hapje mee?

Ben je benieuwd geworden welke mogelijkheden er zijn?  Welke wereldse foodtrucks wij in huis hebben of kunnen regelen voor jullie? Van welke drankjes jullie kunnen genieten? Welk entertainment we voor jou meebrengen? Hoe de locatie ingericht kan worden voor jullie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het enige waar jij voor moet zorgen is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan regelen wij de rest!

Waarom beachclub degreez?

Jouw eigen foodfestival?

Ben jij op zoek naar een écht uniek bedrijfsevenement voor jouw personeel? Bij Fun Beach Event & Leisurepark zijn de mogelijkheden eindeloos en hebben wij alles in huis om een uniek en op maat gemaakt foodfestival te organiseren. Onze ervaren eventmanagers gaan graag met jou aan de slag en organiseren een smaakvol foodfestival op maat.