2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Fusiefeest limburg

Een ideale locatie voor een fusiefeest in Limburg

MET EEN FUSIEFEEST  BIJ BEACHCLUB DEGREEZ KOMT ALLES SAMEN

In de huidige tijd dat schaalvergroting aan de orde van de dag is, besluiten steeds meer bedrijven tot een fusie. Ook steeds meer gemeenten gaan fuseren. Vooral voor de medewerkers van de betrokken organisaties is zo’n fusie doorgaans een ingrijpende gebeurtenis. Om uw werknemers zoveel mogelijk te betrekken bij de op handen zijnde fusie en vertrouwen bij hen te kweken, is het houden van een spetterend fusiefeest een goed idee. Beachclub Degreez gelegen midden in Limburg is daarvoor de perfecte locatie.

 

EEN MOTIVERENDE START VAN DE NIEUWE ORGANISATIE

Een geslaagd fusiefeest is voor uw medewerkers een motiverende start van de nieuw te vormen organisatie. De stijlvolle Beachclub Degreez vormt het perfecte decor om een nieuw tijdperk in het bestaan van uw bedrijf of gemeente in te luiden. Meteen bij het betreden van de exclusieve beachclub worden uw gasten ondergedompeld in een mediterrane sfeer. Na een warme ontvangst door onze hostessen kan het officiële gedeelte beginnen. Alle audiovisuele middelen voor uw fusiespeech staan al klaar, in de door u gewenste opstelling. Daarna kan het feest losbarsten. In nauwe samenwerking met het team van Beachclub Degreez kunt u een geheel eigen invulling geven aan uw fusiefeest.
 

NIEUWE COLLEGA’S LEREN ELKAAR BETER KENNEN

De diverse indoorruimten van de beachclub − Degreez Main Room, Degreez Lodge en Degreez White − worden op maat ingericht én volledig aangekleed in de sfeer van uw fusiefeest. Om de collega’s van de te fuseren organisaties kennis met elkaar te laten maken, zijn tal van groepsactiviteiten mogelijk. Zoals bij een live cooking onder leiding van een chef-kok, een beachbarbecue op het buitenterras, een creatieve workshop of een ludieke of sportieve groepsactiviteit van ons in-house eventbureau Fun Beach Group Events. Een fusiefeest in Limburg bij Beachclub Degreez is hoe dan ook een prima begin van een nieuw hoofdstuk in het bestaan van uw organisatie!

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.