2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Bijzonder vergaderen Limburg

BEACHCLUB DEGREEZ, EEN INSPIRERENDE VERGADERLOCATIE IN LIMBURG

De beste ideeën ontstaan in een inspirerende omgeving. Niet voor niets kiezen steeds meer bedrijven die op zoek zijn naar een ideale vergaderlocatie voor Beachclub Degreez in Panheel. In de stijlvolle setting van de beachclub, met prachtig zicht op het water, komen tijdens uw zakelijke bijeenkomsten de meest verfrissende inspirerende ideeën tot stand. 

 

EEN GESLAAGDE MEETING  IN ALLE JAARGETIJDEN MIDDEN IN LIMBURG

Bij Beachclub Degreez is vergaderen een ware belevenis, en dat in alle jaargetijden.  In de warme maanden overheerst de mediterrane sfeer en bepalen wuivende palmbomen en een parelwit strand het beeld, terwijl Degreez White Room − één van onze meest geliefde vergaderruimtes − volledig in Ibiza-stijl is aangekleed. Stelt u zich eens voor: op een hete zomerdag samen met u collega’s zit u aan een lange witte tafel, waarbij de deuren naar het ruime buitenterras geopend zijn, waardoor er een heerlijke verkoelende bries door de ruimte waait. ’s Winters wordt deze inspirerende vergaderlocatie getransformeerd naar Zero Degreez en in een stijlvol winterjasje gestoken. In een decor van dwarrelende sneeuwvlokken, knisperende haardvuren en knusse schapenvachten is het zeer aangenaam vergaderen. Dat is nog eens een inspirerende ervaring.

 

BEACHCLUB DEGREEZ BIEDT EEN KEUR AAN VERGADERBREAKS

Beachclub Degreez met zijn ruime, overdekte loungeterras en aangrenzende pier leent zich uitstekend voor de leukste vergaderbreaks, zowel indoor als outdoor. Fun Beach Group Events, met al ruim dertig jaar ervaring in het organiseren van teanbuildingactiviteiten, is hiervoor dé aangewezen partner.

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.