2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Jubileumfeest Limburg

Dé locatie voor uw jubileumfeest in limburg

BEACHCLUB DEGREEZ, DE IDEALE LOCATIE VOOR UW JUBILEUMFEEST IN LIMBURG

Een 25-jarig dienstjubileum, een 50-jarig bestaan van de zaak of een ambtsjubileum. Stuk voor stuk heuglijke mijlpalen die u niet ongemerkt voorbij wil laten gaan. Beachclub Degreez goed bereikbaar gelegen midden in Limburg biedt alle ingrediënten om een jubileumfeest van bijzondere klasse te vieren.

 

 U HEEFT NERGENS OMKIJKEN NAAR

Wanneer u kiest voor een jubileumfeest bij Beachclub Degreez, heeft u nergens omkijken naar. Ons professionele team neemt u vanaf het begin tot het eind alle werk uit handen. Ga maar na: de uitnodigingen zijn verzorgd, een website waarop uw gasten zich kunnen aanmelden staat online en de gastenlijst is opgesteld. Valet parking is geregeld en de gewenste opstelling voor uw speech staat klaar. Bij binnenkomst verwelkomen onze hostessen u met een glaasje bubbels uit de champagnetoren. Uw jubileumspeech kan beginnen!

 

STEL UW JUBILEUMFEEST SAMEN MET SMAAKVOLLE INGREDIËNTEN

Ook voor de verdere invulling van uw jubileumfeest bij Beachclub Degreez kunt u alle kanten op. Wat dacht u bijvoorbeeld van live cooking op het ruime buitenterras, waarbij een chef-kok op een houtgestookte oven de heerlijkste hapjes bereidt? Of een ludieke zuurstofbar die uw gasten voorziet van een shot aromatische zuurstof? Nog zo’n bijzonder foodconcept: bij het dessert presenteren wij uw gasten het Fire & Ice-concept, een ijskoude verrassing waarbij gebruik wordt gemaakt van stikstof van -180 graden Celsius. Met welke smaakvolle ingrediënten u uw jubileumfeest ook wilt samenstellen, uw gasten en uw feest zullen geen seconde stilstaan en het zal u aan niets ontbreken. Niet voor niets is Beachclub Degreez de ideale locatie voor uw jubileumfeest in Limburg.   

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.