2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Jubileumfeest

Dé locatie voor uw jubileumfeest: beachclub degreez

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw jubileumfeest? Bij Beachclub Degreez in Panheel vindt u alle faciliteiten voor het organiseren van een bijzonder jubileumfeest voor u en uw genodigden. Zo komt uw jubileum pas écht goed in het zonnetje te staan.

Een jubileum is een bijzondere gebeurtenis, die u natuurlijk niet ongemerkt voorbij wil laten gaan. Maar hoe organiseert u een jubileumfeest dat écht bij blijft? Door de hulp in te roepen van de eventmanagers bij Beachclub Degreez organiseert u een onvergetelijk en feestelijk evenement op een prachtige locatie aan het water in midden Limburg. Niet voor niets is Beachclub Degreez drie jaar op rij uitgeroepen tot Beste Eventlocatie door website MeetingReview!

 

Multifunctionele ruimtes voor uw jubileumfeest

Beachclub Degreez is een multifunctionele eventlocatie. Dat wil zeggen dat de locatie voor elk evenement in elke gewenste setting kan worden aangepast. Met drie verschillende ruimtes én een groot terras zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan zittende opstelling binnen, een cocktailbar op de pier of een silent disco area in één van drie ruimtes. Met uw en onze creativiteit kunnen wij het jubileumfeest van uw dromen organiseren. Of u nu 50, 300 of 1000 gasten verwacht: in Beachclub Degreez is altijd de perfecte setting te creëren.

Beachclub Degreez ligt midden in Limburg en is makkelijk bereikbaar voor uw gasten. Zo ligt onze strandclub op slechts 15 minuten rijden van Weert en Roermond, maar bent u ook vanuit Maastricht of Eindhoven in no time op deze fantastische locatie in Panheel. Vanuit de prachtige witte beachclub kijken u en uw gasten uit over het water van Fun Beach Event & Leisurepark. Als het zonnetje aan de hemel staat dan waant u zich net in Ibiza of Saint-Tropez.

Ook in de winter de perfecte locatie voor uw jubileum

Gedurende de koude maanden, van oktober tot en met maart, kent Beachclub Degreez een betoverend winters decor. We spreken dan ook niet meer van Beachclub Degreez, maar transformeren de strandclub naar Beachclub Zero Degreez. Sneeuw, glinsterend ijs en knisperende haardvuren. Flikkerende lichtjes overal waar u kijkt. Warme kleuren en knus aandoende schapenvellen. De gasten van uw jubileumfeest worden ondergedompeld een warme en feestelijke sfeer.

Meer weten over het organiseren van een jubileumfeest?

Heeft u al in gedachten hoe het perfecte jubileumfeest eruit moet zien? Of wilt u samen met één van onze eventmanagers sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.