2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Meeting locatie limburg

EEN STIJLVOLLE LOCATIE VOOR EEN MEETING IN LIMBURG

Beachclub Degreez in Panheel behoort tot één van de meest stijlvolle meeting locatie van Limburg. Al meteen bij aankomst zult u versteld staan van de aanblik van de authentieke beachclub, rustend op palen in het witte zand. Een volledig houten bouw rondom, omgeven door een prachtige veranda met een klassieke balustrade en in het verlengde een meterslange pier, verlenen Beachclub Degreez zijn hoogwaardige uitstraling.

 

KOSTELOOS EN VEILIG PARKEREN VOOR DE DEUR

Het houden van een meeting in Beachclub Degreez kent ook vele praktische voordelen. Zo is deze unieke locatie, gelegen in het hart van het Midden-Limburgse Maasplassengebied, uitstekend bereikbaar met de auto. Bovendien kunt u voor de deur van de beachclub kosteloos en veilig parkeren.

 

EEN MEETING IN EEN INTIEME SETTING

Beachclub Degreez is een veelzijdige locatie voor uw meeting. Alle ruimtes, indoor en outdoor, worden geheel naar uw wens en business meeting ingericht. Ongeacht of u voor een meeting met een klein team van tien personen bent of een groter gezelschap van bijvoorbeeld vijfhonderd medewerkers: de intieme setting blijft altijd behouden. Bovendien biedt Fun Beach Group Events, het eigen eventbureau van Beachclub Degreez, tal van teambuildingacitiviteiten waarmee u uw zakelijke meeting naar een nόg hoger niveau kunt tillen en dat allemaal midden in Limburg.

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.