VACATURES


Gastvrijheid en flexibiliteit zitten als het ware in je DNA.
Daarom droom je van een baan waarbij je constant wordt uitgedaagd alles uit de kast te halen voor de gast
en waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Herken jij jezelf hierin?

Mooi, want dan word jij misschien wel onze nieuwe medewerker van Beachclub Degreez! Je komt te werken in onze
stijlvolle Beachclub Degreez, dat kan zowel in de zomer als in de winter!

Beachclub Degreez is momenteel volop bezig met de voorbereidingen van het zomerseizoen.
Wil jij deze zomer deel uit maken van ons team, reageer dan nu via info@degreez.nl

 

Uitvoerend Event Manager Beachclub Degreez


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de horeca- en evenementenbranche en heb je altijd al in een hippe beachclub willen werken? Dan is de functie Uitvoerend Event Manager echt iets voor jou! Als Event Manager zorg je ervoor dat alles in de beachclub op rolletjes verloopt: of het nu gaat om een bruiloft, vergadering, feest of bedrijfsevenement.

Lees meer

allround
boekhouder


Ben jij op zoek naar een leuke functie als allround boekhouder? Is een administratieve functie jou op het lijf geschreven, kun je secuur werken en heb je goede communicatieve vaardigheden? Ben jij minimaal 16 uur per week inzetbaar, dan zijn wij op zoek naar jou.Lees meer

STAGIAIR
MARKETING


Een marketingstage aan het strand, dat klinkt mooi toch? Je hoeft daarvoor niet ver te reizen: dat kan ook gewoon midden in Limburg! Bij Beachclub Degreez in Panheel zijn we op zoek naar een stagiair(e) die affiniteit heeft met werken voor een bedrijf in de vrijetijdsbranche, kortom met strand, events en de mooie dingen van het leven!


Lees meer

 

 

Facilitair
medewerker


Hou jij van orde en netheid en heb je een scherp oog voor detail? Dan zijn we op zoek naar jou voor de invulling van de vacature van Facilitair medewerker.
Lees meer

Medewerker bediening

Medewerker
Bediening / Runner


Droom jij van een baan in een hippe beachclub waar jij een vast onderdeel van een leuk en dynamisch team wordt? Dan is de vacature voor medewerker bediening / runner bij Beachclub Degreez echt iets voor jou!


Lees meer

Keukenmedewerker

keukenmedewerker
 


Altijd al aan de slag gewild bij een hippe beachclub en word jij er gelukkig van als je gasten ziet genieten van jouw kookkunsten? Dan is een baan bij Beachclub Degreez echt iets voor jou!Lees meer

 

 

Horecemedewerker

HORECAMEDEWERKER
 


Gastvrijheid staat bij jou in het vaandel, je weet van aanpakken en vind het leuk om met mensen om te gaan. Ook ben je bereid om alles op het gebied van horeca te leren: van de afwas tot buffetten klaar maken, van cocktails shaken tot biertjes tappen of de barbecue verzorgen.

Lees meer