VACATURES


Gastvrijheid en flexibiliteit zitten als het ware in je DNA.
Daarom droom je van een baan waarbij je constant wordt uitgedaagd alles uit de kast te halen voor de gast
en waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Herken jij jezelf hierin?

Mooi, want dan word jij misschien wel onze nieuwe medewerker van Beachclub Degreez! Je komt te werken in onze
stijlvolle Beachclub Degreez, dat kan zowel in de zomer als in de winter!

Beachclub Degreez is momenteel volop bezig met de voorbereidingen van het zomerseizoen.
Wil jij deze zomer deel uit maken van ons team, reageer dan nu via info@degreez.nl

 

Uitvoerend Event Manager Beachclub Degreez

COMMERCIEEL MEDEWERKER SALES & EVENTS


Zet jij graag alles op alles om gasten een geweldige dag te bezorgen? Ben jij commercieel ingesteld en wil je werken in een bedrijf met een informele werksfeer? Wil jij iedere dag werken met uitzicht over het strand? Als commercieel medewerker sales & events ben jij samen met je collega’s hét aanspreekpunt voor gasten met betrekking tot informatie en vragen over onze diensten.

Lees meer

Uitvoerend Event Manager Beachclub Degreez

Uitvoerend Event Manager Beachclub Degreez


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de horeca- en evenementenbranche en heb je altijd al in een hippe beachclub willen werken? Dan is de functie Uitvoerend Event Manager echt iets voor jou! Als Event Manager zorg je ervoor dat alles in de beachclub op rolletjes verloopt: of het nu gaat om een bruiloft, vergadering, feest of bedrijfsevenement.

Lees meer

Medewerker Beachclub Degreez

MEDEWERKER
BEACHCLUB DEGREEZ


Altijd al aan de slag gewild bij de nummer 1 eventlocatie van Nederland? Dat kan nu, we zijn namelijk op zoek! Op zoek naar jou. Die gastvrije aanpakker die het leuk vindt om tussen de mensen te werken en die er alles aan doet om het de gast naar zijn zin te maken. Heb je nog niet die ervaring maar ben je wel bereidt om alles te willen leren, dan zit je bij ons goed.

Lees meer

 

 

Stagiaire Leisure & Hospitality

Stagiaire Leisure
& Hospitality


Zoek jij een stage op het gebied van vrije tijd en gastvrijheid? Fun Beach en Beachclub Degreez bieden daarvoor een tal aan opties. Laat van je horen en wie weet gaan we een mooie samenwerking tegemoet.

Solliciteer nu

Stagiair Marketing

STAGIAIR
MARKETING


Een marketingstage aan het strand, dat klinkt mooi toch? Je hoeft daarvoor niet ver te reizen: dat kan ook gewoon midden in Limburg! Bij Beachclub Degreez in Panheel zijn we op zoek naar een stagiair(e) die affiniteit heeft met werken voor een bedrijf in de vrijetijdsbranche, kortom met strand, events en de mooie dingen van het leven!


Solliciteer nu