BEACHCLUB DEGREEZ | DE originele vergaderlocatie in limburg

 

ORIGINELE VERGADERLOCATIE LIMBURG, VOOR EEN GESLAAGDE BIJEENKOMST

U wilt uw medewerkers graag eens verrassen met een originele vergaderlocatie in Limburg. Even weg uit de vertrouwde kantooromgeving om nieuwe ideeën en inzichten op te doen in een andere, inspirerende setting. Dan is er geen betere vergaderlocatie denkbaar dan Beachclub Degreez in Panheel!

EXCLUSIEF EN OP EEN ORGINELE MANIER VERGADEREN, VLAKBIJ ROERMOND

Exclusief en stijlvol. Inspirerend en dynamisch. Vernieuwend en verrassend. Al deze zaken zijn van toepassing op Beachclub Degreez, vlakbij Roermond. De mogelijkheden van deze multifunctionele event- en vergaderlocatie aan het water zijn bijna onbegrensd. U kunt de vergaderruimte kiezen die het beste bij u past. Zo ademt de Lodge-ruimte de sfeer van een Canadese lodge. In de ruimte Degreez White is, zoals de naam al zegt, de kleur wit het bepalende thema. Bent u met een groter gezelschap? Dan is de centraal gelegen Main Room bij uitstek geschikt.

GA EVEN LOS MET Z'N ALLEN

Bij een originele vergaderlocatie in Limburg hoort ook een creatieve invulling. Ook in dat opzicht komt Beachclub Degreez u volledig tegemoet, want eventpartner Fun Beach Group Events staat voor u klaar om van uw bijeenkomst iets extra bijzonders te maken. Bijvoorbeeld door een workshop schermen te organiseren.  Of ga even helemaal met z'n allen los bij de Highlandgames. Over origineel gesproken! Op Beachclub Degreez kan het allemaal.