2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Trouwen aan het strand

ALLES VOOR DE MOOISTE DAG

UNIEKE BRUILOFT AAN HET STRAND

Uw trouwdag wordt volledig naar uw wensen en behoeften ingericht. Aan de kleinste details wordt gedacht. Mocht u hulp willen bij de invulling van uw dag, dan biedt Beachclub Degreez u de mogelijkheid samen te werken met onze ervaren weddingplanner die u de meest originele ideeën aandraagt. Voor uw bruiloft krijgt u bij Beachclub Degreez een vaste eventmanager aangewezen met wie u de grote dag gaat voorbereiden en die op uw bruiloftsdag de gehele dag aanwezig is om samen met het Beachclub Degreez team alles tot in de puntjes te verzorgen.

Een bruiloft van ongekende klasse. De meest romantische dag van uw leven vieren op een unieke locatie, prachtig gelegen aan het water en in het witte zand. Ieders bruiloftsdroom wordt werkelijkheid bij Beachclub Degreez.

Janneke en Guido Bernsten
Onze bruiloft was bij Degreez en was werkelijk perfect geregeld! Super vriendelijk, gastvrij en hardwerkend personeel! Top locatie! Heerlijk eten en alles was goed geregeld! Onze dag was geweldig! Dankjewel allemaal!!!!
bron: Meetingreview
Nicole en Roy Janssen
Wat een fantastische locatie … mijn huwelijk werd door hun een droomhuwelijk…. Het was van a tot z top georganiseerd… beter hadden we ons niet kunnen wensen. Team Degreez hartelijk bedankt! Het was top!!!!
bron: Meetingreview
Roel en Janou
Wij hebben een geweldige bruiloft gehad in juni 2022 bij Beachclub Degreez. Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Een super mooie locatie met een mooie ambiance en sfeer!!!!! Bedankt voor het bezorgen van een onvergetelijke dag die wij nooit zullen vergeten.
bron: Meetingreview
Daisy en Dennis Jeunen
De dag vooraf en de dag zelf is alles vlekkeloos verlopen. Jeroen en Rik stonden steeds klaar. Geen enkele vraag/wens was te veel. Zij hebben er, samen met de rest van het team, voor gezorgd dat we een zorgeloze dag/avond hadden. Kortom, alles was tot in de puntjes verzorgd. We hebben van onze gasten ook alleen maar positieve commentaren gekregen. Een echte aanrader!!! Dank je wel aan het hele top team!!!
bron: Meetingreview
Previous slide
Next slide

ROMANTISCHE LOCATIE VOOR TROUWFOTO’S

Bij Beachclub Degreez kunt u op uw bruiloftsfeest moeiteloos tot duizend gasten ontvangen. Uiteraard kunt u deze dag ook vieren met een kleiner gezelschap. Beachclub Degreez biedt u immer een intieme setting, ongeacht het aantal gasten. Uw huwelijksfeest aan het strand bij Beachclub Degreez kan bestaan uit een compleet verzorgde dag van vroeg tot laat maar uiteraard ook als een onderdeel van uw trouwfeest.

De setting en sfeer van Beachclub Degreez lenen zich uitstekend als ultieme locatie voor uw bruiloftsfoto’s. Voor unieke activiteiten en acts tijdens uw bruiloft werken wij samen met onze professionele in-house eventpartner. Dit eventbureau heeft reeds dertig jaar organisatie-ervaring en is toonaangevend in de wereld van evenementen. Uiteraard houdt Beachclub Degreez altijd rekening met goed en slechtweerscenario’s. Dankzij de strandomgeving en de vele speelmogelijkheden kunnen ook de kinderen zich tijdens uw bruiloft optimaal vermaken bij Beachclub Degreez.

Fotografie deels verzorgd door Demi’s Design

TROUWCEREMONIE OP HET STRAND

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden voor uw trouwfeest. Een ceremonie in het witte zand of op de veranda met panoramaview over het water. Elkaar midden op de pier het ja-woord geven voor één van de grootste fonteinen van Europa. Een aankomst per limousine. Valet parking voor uw gasten. Een romantische, volledig door kaarsjes verlichte, kustlijn. Hoe dan ook: bij Beachclub Degreez beleven u en uw gasten een uniek en onvergetelijk huwelijksfeest.

UW IDEALE HUWELIJKSFEEST BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

Uw familie en vrienden wachten u vol Verwachting op om u warm te onthalen. De romantische ceremonie-opstelling staat reeds klaar op het platform van de pier en u en uw gasten kunnen comfortabel plaatsnemen voor de speech en het ultieme ja-woord. U mag de bruid kussen. Deze aankomst en ceremonie bieden prachtige fotomomenten. Samen met uw geliefde loopt u door een regen van rozenblaadjes richting de veranda waar een heerlijke bruidstaart op u en uw gasten staat te wachten. Even de spanning van u afgooien en genieten op het terras van Beachclub Degreez en relaxen op de diverse loungesets en schommelstoelen. Of waarom niet even de pumps uit en lekker pootje baden in een van de aquablauwe pools? Bij Beachclub Degreez kan het allemaal.

IBIZA STYLE BRUILOFT

Ondertussen worden de voorbereidingen getroffen voor uw diner op het strand en live-cooking op het terras. Een ballonnen- of bloementoog bij de entree. De aardbeienboom en champagnetoren staan klaar om uw avondgasten te verwelkomen. Alles voor uw receptie in Ibiza-stijl in Degreez White staat klaar. Daaropvolgend kunnen uw gasten doorstromen naar Degreez Main Room, die sfeervol is aangekleed en ingericht voor een geslaagde avond. Muziek, foodconcepten, activiteiten, performances en dansen. Een echte beach wedding zoals ze op Ibiza organiseren!

Waarom beachclub degreez?

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting om de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.