BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW Bruiloft in limburg

 

Een bruiloft van ongekende klasse. De meest romantische dag van uw leven vieren op een unieke locatie, prachtig gelegen aan het water en in het witte zand. Ieders bruiloftsdroom wordt werkelijkheid bij Beachclub Degreez.


UNIEKE Bruiloft aan het strand

Uw trouwdag wordt volledig naar uw wensen en behoeften ingericht. Aan de kleinste details wordt gedacht. Mocht u hulp willen bij de invulling van uw dag, biedt Beachclub Degreez u de mogelijkheid samen te werken met onze ervaren weddingplanner die u de meest originele ideeën aandraagt. Voor uw bruiloft krijgt u bij Beachclub Degreez een vaste eventmanager aangewezen met wie u de grote dag gaat voorbereiden en die op uw bruiloftsdag de gehele dag aanwezig zal zijn om samen met het Beachclub Degreez team alles tot in de puntjes te verzorgen.

 

ULTIEME LOCATIE VOOR TROUWREPORTAGE

Bij Beachclub Degreez kunt u op uw bruiloftsfeest moeiteloos tot duizend gasten ontvangen. Uiteraard kunt u deze dag ook vieren met een kleiner gezelschap. Beachclub Degreez biedt u immer een intieme setting, ongeacht het aantal gasten. Uw bruiloft aan het strand bij Beachclub Degreez kan bestaan uit een compleet verzorgde dag van vroeg tot laat maar uiteraard ook als een onderdeel van uw trouwfeest. De setting en sfeer van Beachclub Degreez lenen zich uitstekend als ultieme locatie voor uw bruiloftsfoto’s. Voor unieke activiteiten en acts tijdens uw bruiloft werken wij samen met onze professionele in-house eventpartner. Dit eventbureau heeft reeds dertig jaar organisatie-ervaring en is toonaangevend in de wereld van evenementen. Uiteraard houdt Beachclub Degreez altijd rekening met goed en slecht weerscenario's. Dankzij de strandomgeving en de vele speelmogelijkheden kunnen ook de kinderen zich tijdens uw bruiloft optimaal vermaken bij Beachclub Degreez.

 

UW IDEALE huwelijksfeest BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

Uw familie en vrienden wachten u vol werwachting op om u warm te onthalen. De romantische ceremonie-opstelling staat reeds klaar op het platform van de pier en u en uw gasten kunnen comfortabel plaatsnemen voor de speech en het ultieme ja-woord. U mag de bruid kussen. Deze aankomst en ceremonie bieden prachtige fotomomenten. Samen met uw geliefde loopt u door een regen van rozenblaadjes richting de veranda waar een heerlijke bruidstaart op u en uw gasten staat te wachten. Even de spanning van u afgooien en genieten op het terras van Beachclub Degreez en relaxen op de diverse loungesets en schommelstoelen. Of waarom niet even de pumps uit en lekker pootje baden in een van de aquablauwe pools? Bij Beachclub Degreez kan het allemaal.

 

IBIZA STYLE BRUILOFT

Ondertussen worden de voorbereidingen getroffen voor uw diner op het strand en live-cooking op het terras. Een ballonnen- of bloementoog bij de entree. De aardbeienboom en champagnetoren staan klaar om uw avondgasten te verwelkomen. Alles voor uw receptie in Ibiza-stijl in Degreez White staat klaar. Daaropvolgend kunnen uw gasten doorstromen naar Degreez Main Room, die sfeervol is aangekleed en ingericht voor een geslaagde avond. Muziek, foodconcepten, activiteiten, performances en dansen. Zorgeloos genieten in optima forma.

 

trouwCEREMONIE OP HET STRAND

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden voor uw trouwfeest. Een ceremonie in het witte zand of op de veranda met panoramaview over het water. Elkaar flyboardend het ja-woord geven terwijl u beiden metershoog boven het water vliegt. Een aankomst per limousine of helikopter. Valet parking voor uw gasten. Een romantische, volledig door kaarsjes verlichte, kustlijn. Hoe dan ook: bij Beachclub Degreez beleven U en Uw gasten een uniek en onvergetelijk huwelijksfeest.

 

Fotografie deels verzorgd door Demi’s Design