BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW VRIJGEZELLENFEEST IN LIMBURG

 

De grote dag staat voor de deur. Beachclub Degreez biedt u de unieke setting om de spanning van de aanstaande bruiloft nog even van u af te laten glijden. Plezier maken en een relaxte vrijgezellenparty beleven staan centraal. Onze ruim ervaren in-house eventpartner kan u, indien gewenst, perfect adviseren over de leukste indoor- en outdooractiviteiten en indeling van uw vrijgezellenfeest.

De GEZELLIGSTE VRIJGEZELLENparty MET DE LEUKSTE ACTIVITEITEN

Hoe zou uw vrijgezellenparty eruit kunnen zien...............U en uw gasten arriveren in de ochtend bij Beachclub Degreez en worden hartelijk ontvangen door onze eventmanager en zijn team. U wordt begeleid naar het terras waar u  geniet van een lekkere kop koffie met Limburgse vlaai. Terwijl u plaatsneemt in de comfortabele loungesets wordt de indeling van de dag aan u en uw gasten gepresenteerd. De kracht van de mannen wordt op de proef gesteld tijdens de Highland Games met onder andere een stevig partijtje touwtrekken en een sessie vuurspuwen. De dames laten zich van hun verleidelijke kant zien tijdens een workshop paaldansen in Degreez White. Hierna gaan de mannen zich vermaken tijdens een workshop whisky proeven. Ondertussen krijgen de dames een workshop cocktail shaken onder leiding van een professionele shaker.

 

UNIEKE BELEVING BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

Zoveel activiteit zorgt voor de nodige trek, het is tijd voor een heerlijke beachlunch. Gezellig gezamenlijk lunchen op het strand of op de veranda. Hierna is het weer tijd voor actie, de aanstaande bruid en bruidegom worden uitgenodigd voor een sessie jetpacken in het water. De waterstralen van de jetpack zorgen ervoor dat zij metershoog over het water vliegen. Een unieke ervaring en ideaalfotomoment. Uiteraard kan de gehele groep hierna een verfrissende duik nemen in de plas waarna de mogelijkheid tot douchen wordt geboden. Ondertussen worden de voorbereidingen voor het diner getroffen. Voor u de hoogste tijd voor een koud biertje en een lekker glas witte wijn. Nagenieten van de activiteiten terwijl de live cooking-elementen door hout warm worden gestookt. De vuurschaal biedt de lekkerste spiesjes en in de pizzaoven worden verse pizza's gebakken. Een appetijtelijke en gezellige afsluiting van een geslaagd vrijgezellenfeest.