BEACHCLUB DEGREEZ | DE IDEALE LOCATIE VOOR UW VRIJGEZELLENDAG IN LIMBURG

 

De grote dag staat voor de deur. Beachclub Degreez biedt u de unieke setting om de spanning van de aanstaande bruiloft nog even van u af te laten glijden. Plezier maken en een relaxte dag beleven staan centraal. Onze ruim ervaren in-house eventpartner kan u, indien gewenst, perfect adviseren over de leukste indoor- en outdooractiviteiten en indeling van uw dag.

DE GEZELLIGSTE VRIJGEZELLENDAG MET DE LEUKSTE ACTIVITEITEN

Hoe zou uw vrijgezellendag eruit kunnen zien...............U en uw gasten arriveren in de ochtend bij Beachclub Degreez en worden hartelijk ontvangen door onze eventmanager en zijn team. U wordt begeleid naar het terras waar u een lekkere kop koffie met Limburgse vlaai zal worden aangeboden. Terwijl u plaatsneemt in de comfortabele loungesets zal de indeling van de dag aan u en uw gasten gepresenteerd worden. De kracht van de mannen zal op de proef worden gesteld tijdens de Highland Games met onder andere een stevig partijtje touwtrekken en een sessie vuurspuwen. De dames zullen zich van hun verleidelijke kant moeten laten zien tijdens een workshop paaldansen in Degreez White. De mannen zullen zich hierna gaan vermaken tijdens een workshop whisky proeven. De dames daarentegen krijgen een workshop cocktail shaken onder leiding van een professionele shaker.

 

UNIEKE BELEVING BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

Beide groepen zullen trek hebben gekregen, het is tijd voor een heerlijke beachlunch. Gezellig gezamenlijk lunchen op het strand of op de veranda. Hierna is het weer tijd voor actie, de aanstaande bruid en bruidegom worden uitgenodigd voor een sessie jetpacken in het water. De waterstralen van de jetpack zorgen ervoor dat zij metershoog over het water zullen vliegen. Een unieke ervaring en fotomoment. Uiteraard kan de gehele groep hierna een verfrissende duik nemen in de plas waarna de mogelijkheid tot douchen wordt geboden. Ondertussen worden de voorbereidingen voor het diner getroffen. Voor u de hoogste tijd voor een koud biertje en een lekker glas witte wijn. Nagenieten van de activiteiten terwijl de live-cooking elementen door hout warm gestookt worden. De vuurschaal biedt de lekkerste spiesjes en in de pizzaoven worden verse pizza's gebakken. Een appetijtelijke en gezellige afsluiting van een geslaagde vrijgezellendag.