2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Productpresentatie limburg

Dé locatie voor uw personeelsfeest: beachclub degreez

HET MOOISTE PERSONEELSFEEST IN LIMBURG BELEEFT U BIJ BEACHCLUB DEGREEZ

U wilt uw medewerkers eens graag belonen voor hun harde werken. Beachclub Degreez centraal gelegen in Limburg is dé locatie voor uw personeelsfeest. Bereid u zich maar alvast voor op een dag boordevol activiteiten, vermaak en de lekkerste foodconcepten.

 

STIJLVOLLE ONTVANGST MET DE  BEACHCLUB DEGREEZ-SLOEP

Hoe zou uw ultieme personeelsfeest er bijvoorbeeld uit kunnen zien? Na aankomst op het leisurepark worden uw gasten vanuit Strandpaviljoen Wakers Lounge met de Beachclub Degreez-sloep naar de overkant gevaren, waar u op de pier door vriendelijke hostessen wordt verwelkomd met een glaasje prosecco. In de beachclub showt een professionele cocktailshaker de leukste shaketrucs en laten enkele collega’s tijdens een workshop jongleren hun behendigheid zien. Ondertussen kan op het terras  een parcours met een segway worden afgelegd en strijden bij een reuzetafelvoetbalspel twee teams van acht personen om de hoogste eer.  Turend over de plas, ziet u hoe enkele andere collega’s op de futuristisch ogende Aquaskipper zich al huppend over het water voortbewegen. Zoveel is duidelijk: zo’n originele personeelsdag hebben uw medewerkers nog nooit meegemaakt!

 

GEZELLIG NAPRATEN BIJ DE BEACHBARBECUE

Aan het einde van de middag start de beachbarbecue en kunnen uw medewerkers zich tegoed doen aan de heerlijkste gerechten. Alle tijd om heerlijk weg te zakken in de comfortabele loungesets of aan te schuiven aan de gezellige, lange tafels en na te praten over deze leuke en geslaagde dag. Een personeelsfeest bij Beachclub Degreez, uw werknemers hebben het verdiend!

Goed om te weten; onze locatie ligt goed bereikbaar midden in Limburg vlak bij de A2 en A73.

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.