2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Seminar locatie Limburg

De perfecte seminar locatie in limburg

BEACHCLUB DEGREEZ, DE IDEALE SEMINARLOCATIE MIDDEN IN LIMBURG

Een seminar is de ideale methode waarmee zakenrelaties relevante kennis kunnen opdoen op hun vakgebied. Zeker als u daarvoor Beachclub Degreez in Panheel als decor kiest. Deze stijlvolle beachclub met panoramazicht over het water biedt alle faciliteiten voor een inspirerende kennisoverdracht.

BEACHCLUB DEGREEZ NEEMT U DE ORGANISATIE UIT HANDEN

Locatie Beachclub Degreez neemt u alle zorgen rondom uw event uit handen en staat garant voor een perfect georganiseerd seminar. Zo kunnen uw gasten voor de deur veilig en gratis parkeren. Ervaren hostessen zorgen voor een welkome ontvangst. Indien gewenst verzorgt Beachclub Degreez ook de uitnodigingen, alsmede de registratie van uw gasten met bijbehorende gegevensopslag.

PROFESSIONELE PRESENTATIEVOORZIENINGEN

De meeste seminars gaan gepaard met één of meer lezingen door deskundigen of andere autoriteiten op een bepaald vakgebied. Beachclub Degreez als seminarlocatie biedt ruime mogelijkheden voor het houden van een professionele presentatie. De meest moderne audiovisuele middelen, waaronder geluidsinstallaties, beamers, schermen en vertaalboxen staan voor u klaar.   Beachclub Degreez bestaat uit drie ruimtes: Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge. Daarnaast biedt ook de locatie buiten van de beachclub unieke mogelijkheden voor uw seminar. Met bijvoorbeeld een afsluitende netwerkborrel op het ruime, overdekte terras of een passende entertainment act van eventpartner Organice Event Creators zal er over uw seminar nog lang worden nagepraat.   

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.