2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Seminar organiseren in limburg?

Seminar organiseren in limburg? Kies voor beachclub degreez!

Bent u op zoek naar een aangename locatie voor uw seminar of symposium in Limburg? Beachclub Degreez ligt in Midden-Limburg en is dé inspirerende locatie voor seminars. Deze evenementenlocatie biedt zowel in de zomer als in de winter de perfecte faciliteiten om presentaties, workshops en vergaderingen te houden.
En de bonus? Prachtig uitzicht over het water!

BEACHCLUB DEGREEZ IS DÉ LOCATIE VOOR EEN INSPIRERENDE SEMINAR

In een frisse omgeving komt u tot de beste ideeën, dat staat vast. Terwijl uw gastsprekers de bezoekers informeren met inspirerende lezingen en workshops, zorgen onze ervaren event managers ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Tussendoor zorgen wij voor de nodige arbeidsvitaminen, met bijvoorbeeld een heerlijke lunch of Beach BBQ. Bij Beachclub Degreez gaan gastvrijheid, klasse én een bijzondere omgeving hand in hand. Behalve de prachtige ligging en uitstraling, biedt de seminarlocatie alle moderne faciliteiten die u tegenwoordig mag verwachten. Onze locatie is hierdoor inmiddels al 3 keer uitgeroepen tot
Beste Eventlocatie door MeetingReview!

EEN SEMINAR ORGANISEREN IN LIMBURG VOLGENS UW WENSEN

Beachclub Degreez is in te delen in verschillende intieme ruimtes, waardoor u meerdere sessies of workshops tegelijkertijd kunt plannen, ongeacht het aantal deelnemers aan de meeting. Diverse opstellingen zijn mogelijk, waaronder een opstelling in U-, blok-, interactief-, theater-, cabaret- of discussievorm.
Zelfs een seminar in de buitenlucht behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard beschikken wij over comfortabele stoelen en de nodige faciliteiten zoals beeldschermen, beamers, geluidsinstallatie, flip-over en een zeer goede
WiFi-verbinding. Conference meetings behoren dan ook tot de mogelijkheden bij Beachclub Degreez. U kunt uw seminar starten op ieder gewenst moment van de dag. Ondertussen zorgt ons personeel dat het u aan niets ontbreekt: ook de lunch kan worden geregeld. Dát is pas echt aangenaam van ideeën wisselen!

ZORGELOOS GENIETEN VAN UW SEMINAR

Niemand wordt vrolijk van uren luisteren zonder pauze. Bij Beachclub Degreez vullen we indien gewenst daarom de breaks op de leukste manier in. In samenwerking met ons in house event bureau, dat inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring heeft, kunnen we een pauze naar wens organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide lunch of juist actieve team building activiteiten! Begin de dag met een gezamenlijk ontbijt, geniet van een gezonde smoothie tussendoor of doe een workshop
live-cooking in de avond: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

DE MEEST SFEERVOLLE OVERNACHTINGSMOGELIJKHEDEN

Bij Beachclub Degreez kunt u voor de deur gratis en veilig parkeren, indien gewenst met valet parking. De locatie ligt op slechts 15 minuten rijden van Roermond en Weert, op een steenworp afstand van diverse snelwegen. We werken samen met diverse sfeervolle overnachtingslocaties in de omgeving, waardoor u niet meer naar huis hoeft als u van ver komt. U en uw gasten kunnen verblijven in diverse kleinschalige Bed & Breakfasts, luxe hotels of een hotelboot in een nabijgelegen recreatieplas. Uiteraard kan Beachclub Degreez indien nodig ook het vervoer naar en vanuit deze locaties voor u verzorgen.

Hebt u interesse in het organiseren van een seminar of symposium op onze locatie, of heeft u vragen?
Neem contact op met een van onze ervaren eventmanagers.

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.