2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Seminar locatie Limburg

De perfecte seminar locatie in limburg

BEACHCLUB DEGREEZ, DE BESTE SEMINARIELOCATIE IN LIMBURG

Als  bedrijf wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied. Een seminarie, in de vorm van een lezing, een discussieronde of een workshop in groepsverband, is hiervoor een effectieve methode. Beachclub Degreez in Panheel behoort tot de één van de beste locaties in Limburg voor een professionele kennisoverdracht.

 

KENNIS VERGAREN IN EEN INTIEME SETTING

Een seminarie is niet alleen dé manier om nieuwe kennis te vergaren, maar ook om kennis te maken met andere vakgenoten, ervaringen uit te wisselen, te netwerken en eventueel nieuwe zakelijke contacten aan te knopen. Een sfeervolle locatie met een intieme setting zoals Beachclub Degreez draagt daaraan in hoge mate bij. Deze, midden in Limburg gelegen,  multifunctionele seminarielocatie telt met Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge drie ruimtes met elk een geheel eigen karakter. Indien u het groot wilt aanpakken, is het ook mogelijk om deze drie ruimtes samen te voegen tot één groot vertrek waar u maar liefst vijfhonderd gasten een zitplaats kunt bieden.

 

GEEF UW SEMINARIE EEN EXTRA IMPULS MET EEN WORKSHOP

Beachclub Degreez biedt tevens mogelijkheden om een extra impuls te geven aan uw seminarie. U kunt uw zakelijk event bijvoorbeeld afsluiten met een creatieve workshop van het in-house eventbureau Fun Beach Group Events. Zo’n informeel samenzijn zal de waarde van uw seminarie bij Beachclub Degreez als locatie nόg meer verhogen.

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.