BEACHCLUB DEGREEZ | DE party- en EVENTLOCATIE VOOR UW ZOMEREVENT IN LIMBURG

 

In de maanden april tot en met september is Beachclub Degreez smaakvol gekleed in een koele en zomerse fit. Kortom, een beachclub zoals een beachclub van oorsprong is bedoeld . Het ultieme summergevoel. Genieten van een spetterende party of een sfeervol event op een prachtige locatie aan het water in een zomers decor van wit zand en wuivende palmbomen. Een garantie voor een onvergetelijke zomerdag voor u en uw gasten.

DE COTE D'AZUR IN MIDDEN-LIMBURG

Beachclub Degreez brengt de Côte d'Azur naar het midden van Limburg. De Main Room, Degreez Lodge en Degreez White zijn alle drie zomers aangekleed, ieder geheel in eigen stijl. Aan het kleinste detail is gedacht, van gekleurde schelpjes tot aan zwevende zeemeeuwen. Een vaas met fleurige bloemen staat bij de entree. De deuren naar het terras staan open en een heerlijke bries waait door de beachclub. Het terras is voorzien van comfortabele loungesets en er staan rieten schommelstoelen waar u lekker in weg kunt dromen. Zachte loungekussens op de trappen zorgen nog voor wat extra comfort. De twee aquablauwe pools zien zeer uitnodigend uit.

 

PIER

De pier en haar platform schitteren in de plas en hebben een optimale ligging ten opzichte van de zon.
Na zonsondergang wordt de pier verlicht door de romantische prikverlichting. Op de veranda staan diverse sfeervolle haardvuren opgesteld.

 

UW IDEALE ZOMERparty of -EVENT

De zomersetting van Beachclub Degreez is geschikt voor allerlei feesten en events. De ideale bruiloft aan het water waar u altijd al van heeft gedroomd. Een jubileumfeest ter ere van het twintigjarige bestaan van uw bedrijf. De nieuwste auto's presenteren op de pier tijdens uw zomerse netwerkevent. Teambuilding door groepsactiviteiten op het zonnige grasveld. Met de blote voeten in het zand tijdens een workshop graffiti. Een workshop cocktail shaken op het mooie terras van Degreez White. Een vrijgezellendag waarbij de aanstaande bruidegom een unieke flyboardsessie beleeft op de recreatieplas. Of een zomers verjaardagsfeest waarbij het ultieme strandgevoel hoogtij viert. Daarnaast is Beachclub Degreez uitermate geschikt voor festivalachtige events; diverse opstellingen zijn mogelijk voor zomermarkten, hippiekraampjes en foodtrucks.