BEACHCLUB zero DEGREEZ | DE IDEALE party- en EVENTLOCATIE VOOR UW WINTEREVENT IN LIMBURG

 

Gedurende de koude maanden, van oktober tot en met maart, kent Beachclub Degreez een betoverend winters decor. We spreken dan ook niet meer van Beachclub Degreez maar transformeren naar Beachclub Zero Degreez. Sneeuw, glinsterend ijs en knisperende haardvuren. Flikkerende lichtjes overal waar u kijkt. Warme kleuren en knus aandoende schapenvellen. De hartverwarmende winterse events bij Beachclub Zero Degreez dompelen u en uw gasten onder in een behaaglijke en feestelijke sfeer. 


ROMANTISCHE HAARDVUREN EN DWARRELENDE SNEEUWVLOKKEN

Bij aankomst wordt u direct verrast door een prachtig verlichte beachclub. Een romantisch haardvuur bij de entree en dennenbomen met sfeervolle lichtjes zijn verspreid over de veranda. Sneeuwvlokken dwarrelen naar beneden. De hostessen van Beachclub Zero Degreez heten u en uw gasten welkom met lekkere warme glühwein en vers gebakken wafels. Binnen is het aangenaam vertoeven. Houtblokken staan hoog opgestapeld in de entree. De ruimtes zijn winters aangekleed en rijkelijk voorzien van windlichten, kransen, berkenboompjes, lampjes en kaarsjes. Antieke sleeën en ski's hangen aan de muur. De terrassen en de pier zijn versierd met prikverlichting, windlichten en kaarsen creëren een prachtige setting. Terrasverwarmers en warme plaids verwarmen uw gasten. Buiten is het een gezellig winters festijn.

 

DE LEUKSTE WINTERSE feesten en events

Beachclub Zero Degreez biedt unieke mogelijkheden voor uw winterfeest of -event. Een personeelsfeest waarbij binnen of buiten geschaatst kan worden op een echte schaatsbaan. Een kerstmarkt voor uw personeel waarbij iedere gast zijn eigen kerstpakket kan samenstellen. Gezamenlijk met collega's een winterse maaltijd bereiden op het terras door middel van het livecooking concept en goulash stoven in de ketel van de op hout gestookte driepoot. Een sinterklaasfeest, Een familiedag met leuke winterse activiteiten waarbij de kinderen smikkelen van vers gebakken poffertjes en warme chocomel. Een spetterende nieuwjaarsborrel met een uniek toostmoment op de pier. Bij Beachclub Zero Degreez kan het allemaal!

 

DE NIEUWJAARSDUIK VAN LIMBURG

Daarnaast vormt Beachclub Zero Degreez elk jaar het decor voor de Nieuwjaarsduik van Limburg. Dit event is voor iedereen toegankelijk.
De ultieme mogelijkheid om uw jaar fris te beginnen. De opbrengst van deze koele duik wordt ieder jaar gedoneerd aan een goed doel.