2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Strandpaviljoen Limburg

Het leukste strandpaviljoen in Limburg

BEACHCLUB DEGREEZ, HET LEUKSTE STRANDPAVILJOEN IN LIMBURG

U heeft zich verheugd op een heerlijke dag aan het strand, in een prachtige omgeving, met de leukste activiteiten, het nieuwste entertainment en de lekkerste foods en drinks. Bij Beachclub Degreez in Panheel, het leukste strandpaviljoen in Limburg, wordt u geheel op uw wenken bediend.

ZORGELOOS GENIETEN IN EEN EXCLUSIEVE OMGEVING

Een bezoek aan Beachclub Degreez is een unieke belevenis die u niet snel zal vergeten. Alleen al de aanblik van het stijlvolle strandpaviljoen, rustend op palen in het parelwitte zand, zal u versteld doen staan. Het schitterend panorama over het water dat u geniet vanaf het ruime buitenterras en de aangrenzende pier doet de rest. Dit sfeervolle decor is geknipt voor elk particulier of zakelijk event of feest dat u maar kunt bedenken. De drie binnenruimten van de beachclub − Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge − worden naar wens geheel op maat ingericht voor uw seminar, productpresentatie, personeelsfeest, jubileumfeest, bruiloft, verjaardag, vrijgezellenfeest etcetera. Voor de leukste groepsactiviteiten en workshops staat ons in-house eventbureau Fun Beach Group Events garant.

Beachclub Degreez, een ongeëvenaard stukje Cote d’Azur in Limburg!

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.