2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Strandtent Limburg

De coolste strandtent in Limburg

BEACHCLUB DEGREEZ, DE COOLSTE STRANDTENT IN LIMBURG

Verlangt u naar een authentieke beachclub, met een heerlijk uitzicht over het water en het strand? Met loungestoelen op het terras terwijl u ondertussen wordt verwend met de lekkerste drankjes en hapjes? En waar u naar hartelust kunt feesten maar ook stijlvol kunt zakendoen op hoog niveau? Beachclub Degreez in Panheel, de coolste strandtent in Limburg, heeft het allemaal!

ZORGELOOS GENIETEN IN EEN SFEERVOLLE SETTING

Beachclub Degreez is de juiste keuze voor elk event. Met een seminar, jubileumfeest, teamtraining, vergadering, bruiloft, vrijgezellenfeest, verjaardag of welke bijeenkomst dan ook zult u bij uw gasten een onvergetelijke indruk achterlaten. Ons team staat de hele dag voor u klaar en verzorgt uw event tot in de puntjes, waardoor ook u als gastheer van het event zorgeloos kunt genieten.  Zo kan worden geregeld dat uw gasten in de Beahclub Degreez-sloep welkom worden geheten om vervolgens over de plas naar de pier van de imposante beachclub gevaren te worden. Over een stijlvolle entree gesproken!

FUN BEACH GROUP EVENTS GEEFT EXTRA CACHET AAN UW EVENT

De coolste strandtent van Limburg heeft zijn naam ook te danken aan de vele ludieke en sportieve groepsactiviteiten die mogelijk zijn in de fraaie ruimten van de beachclub, op het ruime terras, op het omliggende strand of in en op het water. Met het brede aanbod van ons in-house eventbureau Fun Beach Group Events kunt u extra cachet geven aan uw event.  

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.