2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Toplocatie Limburg

Een toplocatie in Limburg

BEACHCLUB DEGREEZ: EEN TOPLOCATIE VOOR ZAKELIJKE  EVENTS IN LIMBURG

Een meeting, seminar, congres, netwerkborrel of productpresentatie: Beachclub Degreez in het Midden-Limburgse Panheel is dé locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. In de mediterrane sfeer van deze beachclub wordt uw business event een unieke ervaring. Al dan niet in combinatie met diverse sportieve of creatieve teambuildingactiviteiten, zoals georganiseerd door het gerenommeerde eventbureau Fun Beach Group Events

DE COTE D’AZUR IN MIDDEN-LIMBURG

Wuivende palmbomen, een parelwit strand, een adembenemend uitzicht over een meer en een gebouw dat een en al exclusiviteit uitstraalt. Al bij aankomst wanen uw gasten zich in een totaal andere wereld. Beachclub Degreez is als het ware een stukje Cote d’Azur in Midden-Limburg. Bij het betreden van de stijlvolle beachclub wordt die mediterrane sfeer voortgezet. Dankzij de warme inrichting met natuurlijke materialen voelen de deelnemers aan uw business event zich meteen thuis. Dat is nog eens een mediterrane toplocatie te noemen en dat midden in Limburg.

INGERICHT EN AANGEKLEED OP MAAT

Ongeacht of het nu gaat om een meeting, seminar, congres, netwerkborrel of productpresentatie: voor elk zakelijk event en voor elk gezelschap van 10 tot 1.000 personen kan Beachclub Degreez op maat worden ingericht én volledig worden aangekleed in de sfeer van uw event; desgewenst zelfs in de huisstijl van uw organisatie. Zodoende creëert u uw geheel eigen individuele zakelijke omgeving. Dat maakt Beachclub Degreez tot dé toplocatie voor stijlvol zakendoen in Limburg!

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.