2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

trainingslocatie Limburg

Dé bijzondere trouwlocatie in Limburg.

BEACHCLUB DEGREEZ, DE IDEALE TRAININGSLOCATIE IN LIMBURG

U wilt de saamhorigheid bij uw medewerkers bevorderen of de teamspirit binnen uw afdeling vergroten. Beachclub Degreez in Panheel biedt het ideale toneel voor uw training. Een multifunctionele trainingslocatie in een uitdagende en veelzijdige omgeving. Met een mooie ligging aan het water en omgeven door een prachtig leisurepark zijn er indoor en outdoor ultieme trainingsmogelijkheden.

IN-HOUSE EVENTBUREAU MET 30 JAAR ERVARING

Uiteraard bent u vrij de dag geheel naar eigen idee in te vullen, maar wij bieden tevens de optie uw trainingsdag samen te stellen met behulp van ons in-house eventbureau Fun Beach Group Events. Dit bureau is met ruim dertig jaar organisatie-ervaring de specialist op het gebied van teambuilding en trainingsopdrachten.. Samen met u wordt de perfecte invulling van uw dag bepaald, desgewenst in combinatie met een ontbijt, lunch, diner of borrel.

DE LEUKSTE INDOOR EN OUTDOOR TRAININGEN

De drie indoor ruimtes van Beachclub Degreez − Degreez Main Room, Degreez White Room en Degreez Lodge − bieden ongekende mogelijkheden om gestalte te geven aan uw trainingsdag. Wilt u één grote groep op hetzelfde moment aan één activiteit laten deelnemen, dan kunnen deze drie ruimten ook moeiteloos tot één grote ruimte worden omgevormd. Tevens kan door het openen van de vele deuren naar het ruime terras een perfecte verbinding met de buitenomgeving worden gecreëerd. Daarnaast biedt het, centraal in Limburg gelegen, leisurepark rondom Beachclub Degreez met zijn plas en witte strand legio mogelijkheden als trainingslocatie, in de vorm van allerhande ludieke of sportieve teambuildingactiviteiten. De leukste maar zeker ook leerzame indoor en outdoor trainingen beleeft u bij Beachclub Degreez!

Fotografie deels verzorgd door Demi's Design

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.