2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Trouwen op het strand in limburg

Dé perfecte trouwlocaties in Limburg.

Romantischer kan bijna niet: trouwen op het strand. We couldn’t agree more! Je hoeft daarvoor niet meer naar de kust te rijden: ook midden in Limburg ligt een prachtige strandlocatie voor jouw huwelijksfeest. Beachclub Degreez biedt één van de mooiste trouwlocaties van Limburg en vormt de perfecte plek voor een romantische beach wedding. Beachclub Degreez ligt in Panheel, op slechts 15 minuten rijden van Roermond en Weert.

 

PRACHTIGE LOCATIE VOOR EEN BRUILOFT OP HET STRAND

Wil jij trouwen op het strand? Dan is Beachclub Degreez voor jou de geschikte plek. Onze beachclub, gelegen aan het strand van Fun Beach in Panheel, vormt al jaren een geliefde plek voor bruidsparen. De beachclub biedt fantastische mogelijkheden, waaronder trouwen op het strand of een trouwplechtigheid op de pier. We zijn zelfs een officiële trouwlocatie voor gemeente Maasgouw!

Naast een prachtige plek voor het ja-woord, biedt Beachclub Degreez meer mogelijkheden voor jouw trouwfeest. Romantische fotosessies, onvergetelijke feestavonden of een actieve vrijgezellendag bij de buren van Fun Beach Group Events: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Kortom: Beachclub Degreez is dé perfecte trouwlocatie voor jouw grote dag.

 

TROUWEN IN DE WINTER? WINTER WEDDING BIJ ZERO DEGREEZ!

Trouwen in de winter is óók ontzettend romantisch! In het najaar wordt Beachclub Degreez omgevormd tot Beachclub ‘Zero Degreez’: een knusse en winterse trouwlocatie. Denk aan sneeuw, glinsterend ijs, knisperende haardvuren en flikkerende kaarsjes. Steeds meer bruidsparen kiezen voor Zero Degreez als dé perfecte locatie voor een romantische Winter Wedding. Oké, trouwen op het strand is dan misschien een béétje koud, maar daar tegenover is het binnen ontzettend knus, warm en gezellig. Romantischer kan bijna niet!

 

OVER TROUWLOCATIE BEACHCLUB DEGREEZ

Onze beachclub staat bekend als een multifunctionele feest- en evenementenlocatie. Met andere woorden, Beachclub Degreez kent geen vaste opstellingen.
Alle ruimtes, indoor en outdoor, worden geheel naar jouw wens ingedeeld. In elke setting voelt Beachclub Degreez gezellig en intiem aan, óók als je veel gasten verwacht. Onze ervaren Event Managers hebben meer dan 30 jaar ervaring met het organiseren van onvergetelijke evenementen en jouw bruiloft voegen ze daar graag aan toe. Geef aan dat je wilt trouwen op het strand en laat de rest maar aan Degreez over. Jouw bruiloft wordt romantisch, prachtig en onvergetelijk!

Beachclub Degreez ligt centraal in Limburg en is makkelijk bereikbaar vanuit de A2 en A73. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen en krijgt jouw trouwauto een prachtige plek als eye catcher voor de deur. Beachclub Degreez is meerdere jaren op rij uitgeroepen tot Beste Eventlocatie Van Nederland (XL) door de MeetingReview Awards.

Heb jij interesse om te trouwen op het strand?
Neem contact op met onze ervaren event managers voor meer informatie.

Fotografie deels verzorgd door Demi's Design

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.