2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Trouwlocatie Limburg

Dé bijzondere trouwlocatie in Limburg.

BEACHCLUB DEGREEZ, DÉ TROUWLOCATIE VAN LIMBURG

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Beachclub Degreez,  als trouwlocatie in midden in Limburg, verzorgt voor u  een beachwedding waar u altijd al van droomde. Hoe zou uw ideale trouwdag er bijvoorbeeld uit kunnen zien? Stel, u en uw geliefde worden met de authentieke Beachclub Degreez-sloep opgehaald bij Strandpaviljoen Wakers Lounge aan de overkant van de prachtig aan het water gelegen beachclub. Vervolgens wordt u door onze kapitein overgevaren naar de pier van Beachclub Degreez waar uw familie en vrienden u vol verwachting opwachten en warm onthalen.

DE BEACHWEDDING WAAR U ALTIJD AL VAN DROOMDE

Op het platform van de pier staat de ceremonie-opstelling al klaar en u en uw gasten kunnen comfortabel plaatsnemen voor de speech en het romantische ja-woord. U mag elkaar kussen. Het spreekt voor zich dat deze aankomst per boot en ceremonie op de pier prachtige momenten bieden voor een fotoshoot. Samen met uw geliefde loopt u door een regen van rozenblaadjes richting de veranda waar een heerlijke bruidstaart op u en uw gasten staat te wachten. Wat wenst u nog meer van een trouwlocatie?

TROUWLOCATIE IN IBIZA-STYLE

Ondertussen worden de voorbereidingen getroffen voor uw beachwedding op het strand. Over een bruiloft in ware Ibiza-style gesproken! De strawberrytree en champagnetoren staan klaar om uw avondgasten te verwelkomen. Na een receptie in Degreez White, één van de ruimten van Beachclub Degreez, stromen uw gasten door naar Degreez Main Room die sfeervol is aangekleed voor een avond boordevol lekkere hapjes, performances en muziek. Kortom, alles wat u zich van uw trouwlocatie kunt wensen!

BESPREEK DE GROTE DAG MET ONZE WEDDINGPLANNER

Uiteraard is het hierboven geschetste scenario slechts één van de vele mogelijkheden om invulling te geven aan uw droombruiloft. Met onze inhouse ervaren weddingplanner kunt u de grote dag bespreken en tot in de puntjes voorbereiden. 

Fotografie deels verzorgd door Demi's Design

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.