2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Trouwlocaties Limburg

Dé perfecte trouwlocaties in Limburg.

BEACHCLUB DEGREEZ, IN DE TOP DRIE VAN TROUWLOCATIES IN LIMBURG

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Beachclub Degreez in Panheel verzorgt voor u  een beachwedding waar u altijd al van droomde. Er zijn veel mooie trouwlocaties in Limburg. Hoe zou uw ideale trouwlocatie bijvoorbeeld uit kunnen zien? Stel, u en uw geliefde worden met onze sloep opgehaald bij Strandpaviljoen Wakers Lounge aan de overkant van de prachtig aan het water gelegen beachclub. Vervolgens wordt u door onze kapitein en zijn matrozen overgevaren naar de pier van Beachclub Degreez waar uw familie en vrienden u vol verwachting opwachten en warm onthalen.

ROMANTISCH JA-WOORD OP DE PIER

Op het platform van de pier staat de ceremonie-opstelling al klaar en u en uw gasten kunnen comfortabel plaatsnemen voor de speech en het romantische ja-woord. U mag de bruid kussen. Het spreekt voor zich dat deze aankomst per boot en de officiële ceremonie op de pier prachtige momenten bieden voor een fotoshoot. Samen met uw geliefde loopt u door een regen van rozenblaadjes richting de veranda waar een heerlijke bruidstaart op u en uw gasten staat te wachten.

IBIZA-STYLE BRUILOFT

Ondertussen worden de voorbereidingen getroffen voor uw barbecue op het strand. Over een bruiloft in ware Ibiza-style gesproken! De aardbeienboom en champagnetoren staan klaar om uw avondgasten te verwelkomen. Na een receptie in één van onze stijlvol aangeklede ontvangstruimte, stromen uw gasten door naar het terras van Degreez welk sfeervol is aangekleed voor een feest aan het strand. Kortom, alles wat u zich maar voor uw droombruiloft kunt wensen! Niet voor niks staat Degreez in de top drie van populaire trouwlocaties van Limburg

BESPREEK DE GROTE DAG MET ONZE WEDDINGPLANNER

Uiteraard is het hierboven geschetste scenario slechts één van de vele mogelijkheden om invulling te geven aan uw droombruiloft op onze trouwlocatie midden in Limburg. Met onze ervaren weddingplanner kunt u de grote dag bespreken en tot in de puntjes voorbereiden. 

Fotografie deels verzorgd door Demi's Design

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.