2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Trouwlocaties Midden-Limburg

Beachclub degreez biedt een van de uniekste trouwlocaties in midden limburg

Ben jij op zoek naar bijzondere trouwlocaties in Midden Limburg? Zoek niet verder! Beachclub Degreez in Panheel ligt midden in Limburg en biedt de meest unieke trouwervaring. Stel je eens voor: het ja-woord geven op de pier aan het water, romantische foto’s nemen op het strand en afsluitend feest vieren in een beachclub. Daarvoor hoef je niet ver meer te reizen: Beachclub Degreez ligt op slechts 15 minuten rijden van Weert en Roermond!

DÉ TROUWLOCATIE VOOR JOUW HUWELIJK

Al jarenlang helpen wij mensen met het organiseren van hun allermooiste dag. Onze locatie heeft alle faciliteiten in huis om een trouwdag éxtra bijzonder te maken. Zo zijn er meerdere multifunctionele ruimtes in te richten: een prachtige white room, een gezellige lodge en een prachtige main room met panorama uitzicht over de waterplas. Rondom de club ligt een ruim terras en over het water ligt een romantische pier. Sinds kort is Beachclub Degreez zelfs een officiële trouwlocatie van de gemeente Maasgouw, waardoor een trouwambtenaar jullie richting het ja-woord kan begeleiden.

EEN FEESTAVOND OM NOOIT TE VERGETEN

Na een heerlijke beach-BBQ of buffet bewegen we langzaam richting de avond. Na de romantische openingsdans gaan je gasten de dansvloer op. Een saxofonist speelt zijn tonen op de muziek van een DJ, of misschien heb je wel een gezellige coverband geboekt! Een cocktailbar shaket de lekkerste cocktails voor jouw gasten. Wat jullie keuzes en wensen ook zijn: zeker is dat het een avond wordt om nooit te vergeten. Laat je lekker in de watten leggen door Beachclub Degreez. Deze dag draait om jullie.

DEGREEZ: ÉÉN VAN DE MAKKELIJKST BEREIKBARE TROUWLOCATIES IN MIDDEN LIMBURG

Beachclub Degreez is één van de makkelijkst bereikbare trouwlocaties in Midden Limburg. Dat komt omdat onze locatie zowel dichtbij de A2 als de A73 ligt.
Ook de provinciale weg N273 ligt op een steenworp afstand. Terwijl jouw gasten hun auto veilig voor de deur kunnen parkeren, staat jouw trouwauto
pontificaal voor de indrukwekkende ingang. Wow, wat een uitzicht!

ENTHOUSIAST? MAAK EEN AFSPRAAK!

Benieuwd hoe wij de dag van je dromen organiseren? Op zoek naar trouwlocaties in Midden Limburg en wil je eens een kijkje komen nemen bij Beachclub Degreez? Neem dan contact op met onze ervaren eventmanagers en maak een vrijblijvende afspraak! We leiden je rond in onze prachtige locatie en laten je ondertussen kennismaken met de mogelijkheden van Beachclub Degreez.

Fotografie deels verzorgd door Demi's Design

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.