BEACHCLUB DEGREEZ
DE party- en EVENTLOCATIE VOOR UW ZOMEREVENT IN LIMBURG

 

In de maanden april tot en met september is Beachclub Degreez smaakvol gekleed in een koele en zomerse fit. Kortom, een beachclub zoals een beachclub van oorsprong is bedoeld . Het ultieme summergevoel. Genieten van een spetterende party of een sfeervol event op een prachtige locatie aan het water in een zomers decor van wit zand en wuivende palmbomen. Een garantie voor een onvergetelijke zomerdag voor u en uw gasten.

DE COTE D'AZUR IN MIDDEN-LIMBURG

Beachclub Degreez brengt de Côte d'Azur naar het midden van Limburg. De Main Room, Degreez Lodge en Degreez White zijn alle drie zomers aangekleed, ieder geheel in eigen stijl. Aan het kleinste detail is gedacht, van gekleurde schelpjes tot aan zwevende zeemeeuwen. Een vaas met fleurige bloemen staat bij de entree. De deuren naar het terras staan open en een heerlijke bries waait door de beachclub. Het terras is voorzien van comfortabele loungesets en er staan rieten schommelstoelen waar u lekker in weg kunt dromen. Zachte loungekussens op de trappen zorgen nog voor wat extra comfort. De twee aquablauwe pools zien zeer uitnodigend uit.

 

PIER

De pier en haar platform schitteren in de plas en hebben een optimale ligging ten opzichte van de zon.
Na zonsondergang wordt de pier verlicht door de romantische prikverlichting. Op de veranda staan diverse sfeervolle haardvuren opgesteld.

 

UW IDEALE ZOMERparty of -EVENT

De zomersetting van Beachclub Degreez is geschikt voor allerlei feesten en events. De ideale bruiloft aan het water waar u altijd al van heeft gedroomd. Een jubileumfeest ter ere van het twintigjarige bestaan van uw bedrijf. De nieuwste auto's presenteren op de pier tijdens uw zomerse netwerkevent. Teambuilding door groepsactiviteiten op het zonnige grasveld. Met de blote voeten in het zand tijdens een workshop graffiti. Een workshop cocktail shaken op het mooie terras van Degreez White. Of een zomers verjaardagsfeest waarbij het ultieme strandgevoel hoogtij viert. Daarnaast is Beachclub Degreez uitermate geschikt voor festivalachtige events; diverse opstellingen zijn mogelijk voor zomermarkten, hippiekraampjes en foodtrucks.

 


ZERO DEGREEZ 3600 impressie

 BEACHCLUB zero DEGREEZ
DE IDEALE party- en EVENTLOCATIE VOOR UW WINTEREVENT IN LIMBURG

 

Gedurende de koude maanden, van oktober tot en met maart, kent Beachclub Degreez een betoverend winters decor. We spreken dan ook niet meer van Beachclub Degreez maar transformeren naar Beachclub Zero Degreez. Sneeuw, glinsterend ijs en knisperende haardvuren. Flikkerende lichtjes overal waar u kijkt. Warme kleuren en knus aandoende schapenvellen. De hartverwarmende winterse events bij Beachclub Zero Degreez dompelen u en uw gasten onder in een behaaglijke en feestelijke sfeer. 


ROMANTISCHE HAARDVUREN EN DWARRELENDE SNEEUWVLOKKEN

Bij aankomst wordt u direct verrast door een prachtig verlichte beachclub. Een romantisch haardvuur bij de entree en dennenbomen met sfeervolle lichtjes zijn verspreid over de veranda. Sneeuwvlokken dwarrelen naar beneden. De hostessen van Beachclub Zero Degreez heten u en uw gasten welkom met lekkere warme glühwein en vers gebakken wafels. Binnen is het aangenaam vertoeven. Houtblokken staan hoog opgestapeld in de entree. De ruimtes zijn winters aangekleed en rijkelijk voorzien van windlichten, kransen, berkenboompjes, lampjes en kaarsjes. Antieke sleeën en ski's hangen aan de muur. De terrassen en de pier zijn versierd met prikverlichting, windlichten en kaarsen creëren een prachtige setting. Terrasverwarmers en warme plaids verwarmen uw gasten. Buiten is het een gezellig winters festijn.

 

DE LEUKSTE WINTERSE feesten en events

Beachclub Zero Degreez biedt unieke mogelijkheden voor uw winterfeest of -event. Een personeelsfeest waarbij binnen of buiten geschaatst kan worden op een echte schaatsbaan. Een kerstmarkt voor uw personeel waarbij iedere gast zijn eigen kerstpakket kan samenstellen. Gezamenlijk met collega's een winterse maaltijd bereiden op het terras door middel van het livecooking concept en goulash stoven in de ketel van de op hout gestookte driepoot. Een sinterklaasfeest, Een familiedag met leuke winterse activiteiten waarbij de kinderen smikkelen van vers gebakken poffertjes en warme chocomel. Een spetterende nieuwjaarsborrel met een uniek toostmoment op de pier. Bij Beachclub Zero Degreez kan het allemaal!

 

DE NIEUWJAARSDUIK VAN LIMBURG

Daarnaast vormt Beachclub Zero Degreez elk jaar het decor voor de Nieuwjaarsduik van Limburg. Dit event is voor iedereen toegankelijk.
De ultieme mogelijkheid om uw jaar fris te beginnen. De opbrengst van deze koele duik wordt ieder jaar gedoneerd aan een goed doel.