2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

Unieke vergaderlocatie limburg

Een unieke vergaderlocatie in limburg

BEACHCLUB DEGREEZ, EEN UNIEKE VERGADERLOCATIE IN LIMBURG

Beachclub Degreez in Panheel is een unieke vergaderlocatie in Limburg die nergens mee te vergelijken is. Alleen al het stijlvolle aangezicht van deze mooiste eventlocatie van Limburg zorgt voor een perfecte eerste indruk.  De meest unieke vergaderlocatie van Limburg biedt alle faciliteiten om uw meeting op maat in te richten en eventueel te combineren met een leuke groepsactiviteit. 

 

COMBINEER UW VERGADERING MET EEN TEAMBUILDINGACTIVITEIT

Beachclub Degreez is prachtig gelegen aan het water in Midden-Limburg. Een plek bij uitstek voor een inspirerende vergadering. U kunt uw meeting een extra tintje geven door deze te combineren met  een workshop van het in-house eventbureau Fun Beach Group Events. Ideaal wanneer u uw vergadering wilt verbinden met een teambuildingactiviteit.

 

U BEPAALT ZELF DE INDELING

Beachclub Degreez is een multifunctionele vergaderlocatie die midden in Limburg ligt makkelijk te bereiken is en gratis parkeerplaatsen heeft. Deze unieke vergaderlocatie kent geen vaste opstellingen en is helemaal naar wens in te delen. De beachclub bestaat uit drie ruimtes: Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge. Uw event bepaalt als het ware de indeling en inrichting van de desbetreffende ruimte. U bepaalt ook zelf de positie van inrichtingselementen, zoals stoelen, banken, tafels, krukken, presentatieschermen, bars en podia. Daarmee bent u verzekerd van een unieke vergaderlocatie die volledig is afgestemd op uw individuele zakelijke behoeftes.

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.