2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

vergaderen Limburg

Dé bijzondere vergaderruimte in limburg: beachclub degreez

VERGADEREN LIMBURG: LAAT U INSPIREREN OP BEACHCLUB DEGREEZ

Vergaderen op uw eigen kantoor doet u al zo vaak. Voor de afwisseling wilt u daarom eens een bijeenkomst houden met uw team in een inspirerende en rustgevende omgeving. Beachclub Degreez in Panheel is dé locatie voor een geslaagde meeting.

 VERGADEREN IN EEN STIJLVOLLE SETTING IN MIDDEN-LIMBURG

Een stijlvolle en tot in de puntjes verzorgde vergaderlocatie draagt in hoge mate bij aan het succes van uw meeting. Wat dat betreft, is Beachclub Degreez ’the place to be’ voor vergaderen in Limburg. De ruimtes zijn sfeervol aangekleed en doen warm aan, ongeacht het aantal deelnemers aan de bijeenkomst. Bovendien wordt de gekozen ruimte geheel naar uw vergaderbehoefte ingericht. Een opstelling in U-, blok-, interactief-, theater-, cabaret- of discussievorm, het maakt niet uit: Beachclub Degreez verzorgt iedere vergaderopstelling voor u op maat.

BEACHCLUB DEGREEZ, VOOR DE LEUKSTE VERGADERBREAKS

De rustiek aan een schitterende recreatieplas gelegen Beachclub Degreez leent zich ook voor een verrassend leuke vergaderbreak. Eventpartner Fun Beach Group Events biedt tal van mogelijkheden voor een welkome onderbreking van uw vergadering in Limburg, zoals in de vorm van handboogschieten of een percussieworkshop. Een ontbijt, lunch of diner maakt uw meeting compleet. Vergaderen Limburg, daarvoor moet u op Beachclub Degreez zijn!

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.