2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

vergaderlocatie Limburg

Dé bijzondere vergaderlocatie in limburg: beachclub degreez

VERGADERLOCATIE LIMBURG: ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG

Uw bedrijf heeft één van de belangrijkste vergaderingen van het jaar voor de boeg. Daarbij wilt u natuurlijk niets aan het toeval overlaten. Qua locatie is dan ook alleen het beste goed genoeg. In dat geval is Beachclub Degreez in Panheel een logische keuze. Qua vergaderlocatie Limburg behoort deze stijlvolle ontmoetingsplaats namelijk tot de absolute top.

MODULAIR INRICHTINGSCONCEPT, MIDDEN IN LIMBURG

Dankzij een uniek modulair inrichtingsconcept is het mogelijk om elke ruimte in Beachlub Degreez aan te passen aan uw zakelijke bijeenkomst. Met name Degreez Main Room, Degreez White en Degreez Lodge zijn bij uitstek geschikt als vergaderlocatie in Limburg. Alle denkbare opstellingen zijn mogelijk. Binnen, maar ook buiten op het ruime, overdekte loungeterras. Voor welk concept u ook kiest: op Beachclub Degreez vindt u de rust en de sfeer die nodig is om uw meeting te doen slagen.

EEN VERGADERLOCATIE VAN HET BIJZONDERE SOORT

Een vergadering op Beachclub Degreez is nooit alledaags, maar altijd van het bijzondere soort. Desgewenst zorgt eventpartner Fun Beach Group Events tussendoor voor de nodige activiteit. Wat bijvoorbeeld te denken van een workshop bonbons maken of een ontspannende middagwandeling rondom de recreatieplas? Aan eten en drinken wordt natuurlijk ook gedacht. Voor een vergaderlocatie Limburg is Beachclub Degreez de beste keus! 

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.