2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

vergaderlocaties Limburg

Eén van de meest bijzondere vergaderlocaties in limburg: beachclub degreez

VERGADERLOCATIES LIMBURG: U BELEEFT HET OP BEACHCLUB DEGREEZ

Een succesvolle meeting vergt een gedegen voorbereiding. Als het aankomt op vergaderlocaties in Limburg, biedt Beachclub Degreez in Panheel alle faciliteiten om uw bijeenkomst tot een ongekend succes te maken. Stijlvol en van alle gemakken voorzien.

EEN  MEETING OP HOOG NIVEAU IN HET MAASPLASSENGEBIED

Beachclub Degreez, gelegen in het hart van het Midden-Limburgse Maasplassengebied, is dé locatie bij uitstek voor een meeting op hoog niveau. Dankzij de eersteklas service van de medewerkers heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw bijeenkomst. De unieke ambiance van Beachclub Degreez, die diverse ruimten herbergt met elk een geheel eigen karakter, doet de rest. Er zijn maar weinig vergaderlocaties in Limburg die daaraan kunnen tippen!

EVEN DE BENEN STREKKEN MET EEN GROEPSACTIVITEIT

Een urenlange vergadering is geestelijk vermoeiend. Daarom is het goed om tussendoor even de benen te strekken. Eventpartner Fun Beach Group Events zorgt voor een welkome afwisseling, bijvoorbeeld in de vorm van een gezamenlijk ritje op een segway of een workshop schermen. Uiteraard behoren een uitgebreid ontbijt of overheerlijke lunch of diner ook tot de mogelijkheden. Als het gaat om vergaderlocaties in Limburg, bent u bij Beachclub Degreez aan het juiste adres!

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.