2023-zwart
VIER JAAR OP RIJ DE BESTE
EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND

vergaderruimte Limburg

Dé bijzondere vergaderruimte in limburg: beachclub degreez

BEACHCLUB DEGREEZ, DE MEEST EXCLUSIEVE VERGADERRUIMTE IN LIMBURG

Beachclub Degreez in Panheel is dé eventlocatie in Midden-Limburg. Hier bevindt zich tevens de meest exclusieve vergaderruimte van Limburg. In de stijlvol aangeklede Degreez Main Room, Degreez Lodge en Degreez White is aan het kleinste detail gedacht. Alle ingrediënten voor een geslaagde vergadering zijn hier aanwezig.

DEGREEZ MAIN ROOM, DEGREEZ LODGE OF DEGREEZ WHITE

Degreez Main Room is de grootste vergaderruimte van Beachclub Degreez en biedt een schitterend panorama over de recreatieplas. Deze ruimte beschikt tevens over een deels overdekt en verwarmd terras, waar het heerlijk loungen is. Samen met de pier, die in het verlengde van het terras ligt, biedt dit ook unieke mogelijkheden voor eventuele outdoor-activiteiten, zoals georganiseerd door het bekende eventbureau Fun Beach Group Events. Degreez Lodge is een warm aandoende vergaderruimte met veel houttinten, dierenvellen en jachttrofeeën. Degreez White tot slot is een hippe, frisse ruimte waar de kleur wit centraal staat. De aankleding met hangmatten, gevlochten schommelstoelen en Ibiza style vloerkleden zorgen voor een zomerse sfeer.

RUSTGEVEND EN INSPIREREND

Voor welke vergaderruimte u ook kiest: een vergadering in Beachclub Degreez is altijd inspirerend en rustgevend. En ontspannend bovendien, zeker indien u uw zakelijke meeting afsluit met bijvoorbeeld een workshop joga of een gezellige live cooking op het ruime terras. Niet voor niets behoort Beachclub Degreez tot de meest exclusieve vergaderlocaties van Limburg.    

Wilt u meer informatie?

De eventmanager maakt uiteraard graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en de mogelijkheden Beachclub Degreez aan u te presenteren. Zo ervaart u de unieke idyllische locatie van Beachclub Degreez met eigen ogen.